Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Мукачево» здобуває перше місце у третій групі (ФОТО)
19:17
«Мукачево» здобуває перше місце у третій групі (ФОТО)
Команда Золтана Сільваші закінчила груповий етап без поразок.

«Мукачево» здобуває перше місце у третій групі (ФОТО) У мукачівському дербі господарі підходили беззаперечними фаворитами, яким потрібно було набирати очки для виходу з групи. Бобовищанці вже не мали турнірних задач, однак саме вони забили першими. На четвертій хвилині Вінтонюк обіграв Сільваші і вивів свою команду вперед.

Ще одну нагоду забити змарнував Бабинець, на удар якого з 15 метрів голкіпер вже не реагував, однак шкіряний на півметра розминувся з воротами. У завершенні першої десятихвилинки Горський після подачі зі штрафного пробивав з 10 метрів, однак підсковзнувся і не влучив у рамку.

Підопічні Сільваші мабуть не очікували такої наступальної гри від суперника, і лише з 15 хвилини почали відповідати своїми випадами, і одразу ж забили. Василиженко пройшов з м’ячем з центра поля до штрафної, віддав лівіше на Трухана, а Михайло накинув на дальню стійку, де набіг Данканич і вколотив м’яч головою у сітку воріт. 1:1.

З середини першого тайму господарі потроху перебрали ініціативу у свої ноги і перевели гру на чужу половину поля. Данканич вискочив на воротаря, перекинув його та влучив у перекладину. Василиженко подав з правого флангу, а Харченко пробив головою з восьми метрів та Підберецький зумів відбити складний удар. Трухан вистрілив з 24 метрів, біля стійки.

Та за хвилину до свистка на перерву Нурієв майже з центра поля здійснив спринтерський забіг з м’ячем, і впевнено реалізував вихід сам на сам. 2:1.

У другій тридцятип'ятихвилинці малюнок гри не змінився. Господарі були кращими у всіх компонентах, особливо у створенні моментів, яких у команди Івана Ковача практично не було.

Данканич асистував Франчуку, який пробивав по воротам з 14 метрів, однак влучив у кіпера, який вийшов з воріт. Далі Данканич із Нурієвим вийшли на одного Підберецького, удар Анатолія потягнув воротар, добивання Івана заблокували захисники.

Франчук віддав на Хміля в район восьми метрів, однак Михайло затягнув з ударом і втратив гольову нагоду. Нурієв з десяти метрів пробив повз голкіпера, однак м’яч застряг у болоті і не зайшов у ворота. В активі гостей лише один удар від Кізмана з 22 метрів, сильний, але не точний.

Мукачівці зуміли виправитись за провальний старт поєдинку і заслужено займають перше місце у своїй групі.         
 
 
Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Сергій Гецко, Саболч Алмаші
Делегат матчу – Олександр Чегіль
 
м. Мукачево, стадіон СОК ДЮСШ, глядачів 100
 
ДЮФК Мукачево – ФК «Бобовище» 2:1

Голи: Данканич, 17, Нурієв, 34 – Вінтонюк, 4.

Мукачево: Золтан Сільваші-молодший (Юрій Андрушко, 36), Віталій Міклош, Олег Афанасьєв (Євген Лаішев, 36), Юрій Костак, Юрій Василиженко (Віталій Трачук, 53) Андрій Харченко (Артем Баятян, 44), Михайло Трухан, Станіслав Захарченко (Михайло Хміль, 53) Олексій Франчук, Анатолій Нурієв, Іван Данканич.
Тренер – Золтан Сільваші.   

Бобовище: Віталій Підберецький, Анатолій Богович, Олександр Сенько (Євген Машіко, 54), Роланд Шольц, Олександр Горський (Олександр Бундаш, 34), Євген Русин, Юрій Сінкін (Крістіан Кізман, 33), Дмитро Вінтонюк, Річард Шольц, Андрій Герц, Олександр Бабинець.
Запасні: Ярослав Когутич.
Тренер – Іван Ковач.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1721 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: