Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Мукачівці найкращі серед ПТНЗ Закарпаття
14:59
Мукачівці найкращі серед ПТНЗ Закарпаття
В Ужгороді проходили змагання першості області з футзалу серед професійно-технічних навчальних закладів області.

Мукачівці найкращі серед ПТНЗ Закарпаття
В Ужгороді проходили змагання першості області з футзалу серед ПТНЗ Закарпатського обласного відділення Комітету фізичного виховання і спорту МОН України та обласного центру “Спорт для всіх”.

У змаганнях взяли участь збірні команди дев’яти професійно-технічних навчальних закладів області. Всі команди показали високу технічну майстерність та прагнення до перемоги.Згідно регламенту змагань 9 команд були розділені на три підгрупи по три в кожній. Переможці підгруп та краща друга команда виходили до півфінальної стадії, інформує Оbolok.
 
До першої підгрупи потрапили команди: ДНЗ “Мукачівський центр професійно-технічної освіти” (ДНЗ МЦПТО), Хустський професійний ліцей (ХПЛ), Тячівський професійний ліцей (ТПЛ). Другу склали: ВПУ-3 м.Мукачево, ПТУ №33 смт В.Березний, Закарпатський (Мукачівський) обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою (ЗОЛІ ПВФП). До третьої увійшли: ДНЗ “Ужгородський центр професійно-технічної освіти” (ДНЗ УЦПТО), ДПТНЗ “Мукачівський професійний аграрний ліцей імені Михайла Данканича” (ДПТНЗ МПАЛ), Свалявський професійний будівельний ліцей (СПБЛ).
 
За результатами групового раунду до півфіналу потрапили команди ДНЗ МЦПТО, ЗОЛІ ПВФП, СПБЛ та ВПУ-3.
 
У першому півфінальному матчі зустрілись команди ЗОЛІ ПВФП та СПБЛ. Основний час не виявив переможця 2:2, а в серії пенальті сильнішими були мукачівці. У другій півфінальній зустрічі перемоги святкувала команда ДНЗ МПТЦО, яка перемогла команду ВПУ-3 з рахунком 4:2.
 
Команди, які зазнали поразки у півфіналах, зустрілись у втішному матчі за 3-тє місце. І знову, переможця зустрічі визначала серія післяматчевих пенальті. ВПУ-3, здолавши свалявців з рахунком 3:2, стали бронзовими призерами.
 
Фінальна зустріч звела два мукачівських колективи, ЗОЛІ ПВФП та ДНЗ МПТЦО. Доволі легко, перегравши своїх опонентів з рахунком 4:1, перше місце, а з ними і золоті нагороди, завоювала команда з Мукачівського центру професійно-технічної освіти.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 880 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: