Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівці обіграли "Оболонь" (ФОТО)
07:52
Мукачівці обіграли "Оболонь" (ФОТО)
Матч у Мукачеві для обох команд був важливим у турнірному значенні.

Мукачівці обіграли Гості в разі перемоги вривалися б у чільну групу команд, які бються за нагороди, а «Мункачу» три залікові бали потрібні, щоб розпочати своє сходження з нижньої частини турнірної таблиці. Та й на літні канікули гравцям хотілося піти в піднесеному настрої.

Господарі поля вже традиційно взяли під контроль м’яч, заволоділи територіальною перевагою й через короткий пас почали розхитувати захисну ланку хустських пивоварів. Прогнозовано, що першу реальну нагоду відкрити рахунок у зустрічі мали мукачівці – на ударній позиції опинився Віталій Трачук, який вийшов віч-на-віч з воротарем хустян. Віталій перекинув кіпера, однак м’яч пролетів і над поперечиною воріт. Гості відповіли потужним пострілом Миколи Вурсти десь з 23-х метрів  – вище воріт.

Підопічні Золтана Сільваші створили цілу купу голевих нагод, однак м’яч вперто не йшов у ворота. На 24-й хвилині Іван Качур проривається до володінь Бучка лівим флангом, накочує на Олексія Хоменка, той стріляє – поруч зі стійкою. Ударна трійка «Мункача»: Качур-Апостолюк-Хоменко не давала спуску оборонцям гостей. На 29 хвилині Апостолюк на швидкості вривається лівим флангом в штрафний майданчик оболонців прострілює на Василя Дана – воротар випереджає нападника й забирає м’яч. Через чотири хвилини тривалий розіграш м’яча довкола штрафного суперника потужним ударом завершує Трачук – снаряд пролітає в близькості від стійки.

На 37-й хвилині Апостолюк з лівого краю віддає на Хоменка, той в дотик переводить на молодого нападника Василя Дана, та останній, будучи один перед кіпером гостей пробиває невдало й заслабко – воротар без проблем забирає м’яч.

На 40-й хвилині Хоменко виривається віч-на-віч з воротарем, однак, останній вчасно виходить з воріт і блокує удар хавбека «Мункача». На завершальних хвилинах першого тайму знову чудову нагоду марнує Дан: Владислав Апостолюк, накрутивши кількох захисників, віддає Дану під удар, той стріляє вище воріт з лінії воротарського майданчика.

Тривалий час другого тайму проходив під акомпонемент зливи. І знову як і в першому таймі домінували господарі. На 60-й хвилині Віталій Міклош, пройшов правим краєм до лицевої лінії, відкотив на Дана, Василь не влучає по мячу, та на дальньому куті карного майданчика гостей на передачу набігає Іван Качур, який стріляє низом по воротам на перепоні стає захисник, який блокує удар.

Та на 65-й хвилині Качур стає героєм матчу – гості порушили правила в центрі поля, мукачівці швидко розіграли стандарт, через центр накочують на Качура, який на швидкості вивалився віч-на-віч з кіпером «Оболоні», перший удар блокує воротар, однак м’яч знову відскакує до Івана і нападник вже заносить «круглого» у ворота суперника.

Після голу господарі дещо збавили обертів, а хустяни  взялися рятувати гру: гості діяли в основному через довгі передачі, мукачівці спокійно тримали захист і відводили загрозу від власного штрафного майданчика, не забуваючи при цьому контратакувати. На 83-й хвилині розгорнуту атаку «Мункача» ударом з 24 метрів завершував Когутка – трохи неточно, а вже через три хвилини гостей врятувала майстерність воротаря. Який кінчиками пальців переводить потужний удар Хоменка в поперечину власних воріт.

Тож 1:0 – так завершився цей двобій і мукачівці йдуть на відпочинок у хорошому настрої.


Арбітр: Сергій Гецко (Берегово);
Асистенти арбітра: Андрій Сімку, Золтан Кота (Берегово);
Делегат ФФЗ: Іван Кампов (Мукачево).

Стадіон «Спартак» м.Мукачево, температура +20, глядачів 300

ФК «Мункач» – «Оболонь» – 1:0

Гол: Качур 65

«Мункач»: Сільваші, Міклош, Когутка, Кундрик (к), Буда, Трачук, Русин (Хміль 68), Хоменко, Качур (Ковачик 90+3), Апостолюк, Дан (Папарига 54)
Запасні: Кривенько, Лаішев.
Тренер: Золтан Сільваші

«Оболонь»: Бучок, Вурста, Міллер, Мункачі, Петрушко, Пилип В., Пилип І., Браєр, Микуляк (к), (Барна 38), Панця, Поп (Пилип Р.).
Запасні: Ерфан, Форкавець, Пилип М., Алексик.
Тренер: Олександр Браєр

Попередження: Трачук 66, Когутка 89 – Вурста 59, Пилип В. 65 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1235 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: