Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Мукачівці перемагають на турнірі серед ветеранів (ФОТО)
08:43
Мукачівці перемагають на турнірі серед ветеранів (ФОТО)
У Берегові провели турнір серед ветеранів, який завершився перемогою мукачіських футболістів.

Мукачівці перемагають на турнірі серед ветеранів (ФОТО)
Загалом у змаганні взяло участь три команди. Грали по коловій системі на пів-поля (7+1). У першій грі Мукачево протистояло Тячеву. Гра була рівна. Команди обмінювались моментами, але великої небезпеки вони не приносили жодній з них. А ось у другому таймі мукачівці зуміли відкрити рахунок. Подача кутового і гол. Тячівці пішли відігруватись, але вже надійніше став грати мукачівський захист. Під завісу клуб над Латорицею зумів організувати контратаку, а результативним ударом відзначився Еміл Мешко, який на всякий випадок 1947 року народження – 2:0.

У другому матчі турніру мукачівцям протистояла команда з Берегова. І тут команда Еміла Мешка святкувала перемогу, але вже з більшим рахунком - 4:1.

У матчі за срібло берегівчани боролися проти тячівських спортсменів. Початок матчу взагалі вдався за господарями турніру. Дубль Олександра Путіліна та гол Ернеста Шоша зробив рахунок у матчі не приистойним – 3:0, але втримати берегівчани бодай нічию не зуміли. У другому таймі тячівці включили друге дихання і забили, аж шість м’ячів. Цікаво було спостерігати за грою Павла Іванчо, який за усю гру зробив декілька гольових передач, завжди знаходився у центрі розгону атак своєї команди, але так і не замастив свою футболку. 

Команди були нагородженні кубками, які вручив голова Берегівської міської федерації футболу Олександр Сільченко.
Берегівська міська федерація футболу
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 762 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: