Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівці завершують сезон перемогою (ФОТО)
09:32
Мукачівці завершують сезон перемогою (ФОТО)
В завершальному матчі чемпіонату області підопічні Ряшка переграли бронзового призера Закарпаття.

Мукачівці завершують сезон перемогою (ФОТО)
Якщо для ужгородців цей матч не мав жодного турнірного значення, то для мукачівців слід було завершити цю зустріч з позитивним результатом, щоб потіснити «Поляну», яка випереджала мукачівців за кращою різницею м’ячів. Обидві команди, окрім чемпіонату краю, змагаються на всеукраїнській арені. МФА – в першій лізі України U-19, а «Ужгород» в чемпіонаті аматорської ліги.
 
Але ужгородці мали значно більше часу для відновлення, на відміну від господарів, адже МФА лише в середу, 31 жовтня провела матч в першій лізі, тож підопічні Віктора Ряшка мали всього два дні на відновлення. Тим не менш, перша десятихвилинка пройшла за доволі рівної гри. Кілька разів з дальньої дистанції пробивав Антон Предчук, але м’яч летів значно вище цілі. Ще в одній атаці ужгородці забили гол, однак зробили це в положенні поза грою. А от атака господарів на 16-й хвилині вийшла голевою. Правда, гол довелося визначати за допомогою асистента арбітра Василя Федака – після розгорнутої атаки господарів м’яч відкотився на півзахисника МФА Ігоря Королевича, який вирішив пробивати з-за меж карного майданчика – м’яч після рикошету змінив напрямок руху, воротар ужгородців, хоч і зумів дістати м’яч, проте він вже пересік лінію воріт, тож асистент арбітра просигналізував про взяття воріт.
 
Не встигли як слід ужгородці відійти від першого гола, як отримали другий – грубо помилився оборонець «Ужгорода», який зачепив у власному карному майданчику нападника господарів. Пенальті без шансів для кіпера «Ужгорода» Юрія Славіка виконав Василь Герег. Як виявилося ці два м’ячі й вирішили долю цієї зустрічі. Гості ніяк не могли намацати слабкі місця в обороні мукачівців, та й лава запасних у гостей була куца, щоб підсилити гру. Натомість Віктор Ряшко вдало проводив заміни, які відчутно пожвавлювали гру.
 
У другому таймі настирливий Герег міг втретє змусити витягувтаи м’яча з власної сітки воріт кіпера ужгородців, однак, останній не дав себе переграти. Кілька разів міг вийти на зручну позицію Назар Грицак, однак завадили оборонці «Ужгорода». Тож перемога 2:0 і МФА завершує сезон на п’ятій сходинці.

 
Арбітр: Сергій Дребужан
Асистенти арбітра: Василь Федак, Йосип Мучичка (Мукачівський район)
Делегат ФФЗ: Василь Козик
 
Стадіон «Авангард» м.Мукачево
 
МФА «Мункач» (Мукачево) – ФК «Ужгород» (Ужгород) – 2:0 (2:0)
 
Голи: Королевич 16, Герег+19
 
МФА: Колісник Максим, Жаренко Іван, Поліщук Олег (Грицак Назар 53), Тихненко Ігор, Береш Антон, Апарін Олександр (Курильчик Віталій 77), Королевич Ігор (Дністрянський Олександр 88), Луів Олег, Кодря Максим, Ярмошенко Владислав (к) (Лозан Олег 87), Герег Василь.
Запасні: Гурський Ілля, Максимець Віталій, Мамич Владислав.
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Ужгород»: Славік Юрій, Дуран Володимир (Симкович Максим 80), Буксар Степан, Чепа Станіслав, Селещук Вадим, Ковач Іван, Гальчак Микита, Предчук Антон (Черевка Роман 80), Машталір Сергій, Дудаш Михайло, Грицькевич Олександр.
Запасний: Калай Андрій.
Тренер: Мирослав Бабяк
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 684 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: