Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівські юнаки переграють хустських (ФОТО)
00:07
Мукачівські юнаки переграють хустських (ФОТО)
Підопічні Івана Фізера здобувають впевнену перемогу над сусідом по турнірній таблиці.

Мукачівські юнаки переграють хустських (ФОТО) Підопічні Івана Фізера зі стартових хвилин взялися до справи й атаки на ворота оболонців, наче хвилі в вітряну погоду накочувалися одна за одною. До 21-ї хвилини гості трималися, а інколи мукачівцям не щастило.

Лік голам у цьому матчі відкрив Роберт Шеверньов, який вдало замкнув флангову передачу партнера. Слід зауважити, що вдало працювали фланги мукачівців – Кодря Максим та Хіміч Василь, а передачі їм вміло постачав центральний хавбек Мирослав Бундаш, в лінії захисту жодного шансу хустським пивоварам не дали оборонці на чолі з Романем Бабинцем.

Свою перевагу господарі втілили ще у два забиті голи в другій половині матчу. Чекати другого гола вболівальникам прийшлося чекати більше 25 хвилин, правда, до цього господарі не змогли реалізувати пенальті. Іван Байса не зміг переграти воротаря Віталія Ерфана. Але через 5 хвилин ситуація виправив Максим Кодря, який забиває другий гол, а остаточну переможну крапку в матчі ставить Василь Кривка.


Стадіон «Спартак» м. Мукачево, температура +22, глядачів: 80.

ФК «Мункач» (Мукачево) – «Оболонь» (Хуст) – 3:0

Голи: Шеверньов 21, Кодря 61, Кривка 70

«Мункач»: Орбан, Василиженко, Шеверньов (Савка 39), Береш, Кривка, Бабинець, Лозан (Мішко 46), Бундаш, Хіміч, Байса, Кодря.
Тренер: Іван Фізер

«Оболонь»: Ерфан, Пилип, Гузенко, Глибчук, Кон, Бобіта, Кадош (Фекете 55), Звірич (Штець 67), Куліш, Барничко (Шеверя 36), Тодавчич.
Запасні: Кисіль, Сеньо.
Тренер: Микола Буковецький.

На 56 хв Байса не реалізував пенальті
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 847 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: