Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівські юнаки виривають перемогу у Концові (ФОТО)
21:49
Мукачівські юнаки виривають перемогу у Концові (ФОТО)
У центральній грі юнацької першості діючий чемпіон здобуває чергові три пункти.

Мукачівські юнаки виривають перемогу у Концові (ФОТО)
У минулому сезоні ці дві команди розмістились на вершині турнірної таблиці юнацького чемпіонату Закарпаття у Вищій лізі – МФА перші, а витязі були другими. У новому сезоні концгазівці зазнали значних змін, з минулого складу залишилось всього чотири гравці. Натомість Мункач не відчуває браку гравців і може спокійно комбінувати свій склад гравцями з різних юнацьких вікових категорій.
 
Сама гра проходила на зустрічних курсах, МФА постійно намагались налагодити контроль м’яча, але без швидкого просування вперед. Тоді як господарі пробували грати більш вертикально, швидко доставляючи м’яч вперед. Там вже Семків та Козуб загострювали ситуацію, завдавши у першому таймі декілька ударів.
 
У біло-червоних ударні спроби мали Лютнянський з 24 метрів, воротар спіймав, та Дукуре головою, після подачі зі стандарту, проте мимо.
 
На початку другого тайму Леврінц завершував подачу зі штрафного ударом метрів з 8, але влучив у стійку. На 46-ій хвилині Дукуре вийшов на ударну позицію та з 18 метрів не зміг переграти кіпера. На 53-ій хвилині Лютнянський дальнім пострілом під поперечку відкрив рахунок у грі – 0:1.
 
Через чотири хвилини Козуб не використовує прекрасну нагоду зрівняти рахунок, та з дев’яти метрів б’є вище. А на 63-ій хвилині Котомкін вирвався на побачення з Куртеєм і збільшив перевагу своєї команди – 0:2.
 
Незадовго до завершення гри Василиків також втік на одного воротаря, але на цей раз господарів виручила стійка.
МФА здобуває другу перемогу підряд і ділить перше місце з виноградівцями.
 
 
Арбітр – Хамазюк О.
Асистенти - Куніна Л., Куля Б.
Делегат – Митровський М.І.
 
ФК «Витязь» Концгазо – МФА 0:2
 
Голи: Лютнянський, 53, Котомкін, 63.
 
Витязь: Роман Куртей, Сергій Тромпак, Богдан Гулей, Микола Готра, Микола Якимець, Давід Леврінц, Юліан Козуб, Богдан Зуб, Олександр Семків, Сергій Далекорей, Даніель Блецка.
Запасні: Олександр Беспалько, Олександр Кіш, Мирослав Маркович, Андрій Надич, Домінік Мюлганс, Владислав Сердюк, Валентин Єлізарєв.
Тренер – Євген Гливка.
 
МФА: Михайло Омельчук, Вячеслав Ставничий, Андрій Хайнас, Богдан Анікеєв, Василь Нілабович, Максим Лютнянський, Андрій Василиків, Кирило Яніцький, Віталій Кравець, Віктор Котомкін, Кевін Дуруеке.
Запасні: Віталій Лушпінь, Матей Надь, Нікіта Санжаревський, Даніель Якоб, Сергій лузан.
Тренер – Віктор Яічнік.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 679 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: