Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Мукачівський "Алекс" з ганьбою припиняє участь в УФЛ
20:27
Мукачівський "Алекс" з ганьбою припиняє участь в УФЛ
ФК "Алекс" знято з розіграшу змагань УФЛ.

Мукачівський
Сьогодні, 22 січня, відбулось засідання КДК УФЛ разом із представниками команд Суперліги. На ньому було ухвалено рішення щодо інциденту у матчі "Минай" - "Алекс", коли "група підтримки" мукачівської команди вибігла на ігровий майданчик і почали бити гравців "Минаю". Цьому посприяли головні провокатори з "Алексу" Олександр Герцуський та Кирило Йовбак.

На засіданні також був пристуній заступник голови ФФЗ Віктор Качур, який повідомив, що КДК ФФЗ розгляне цю ситуацію і винесе своє рішення щодо мукачівців. 

Наразі тривають слідчо-оперативні дії правоохоронців, які опрацьовують наявні відеоматеріали із спортзалу та спорткомплексу загалом.

РІШЕННЯ КДК УФЛ
 
1. На команду «Алекс» накласти дисциплінарні санкції у вигляді грошового стягнення у розмірі 5 000 гривень, які будуть перераховані на розвиток дитячого футзалу, зокрема дитячо-юнацької школи «Синай», яка єдина в області культивує дитячий футзал.
 
2. Футбольний клуб «Алекс» зняти з розіграшу УФЛ сезону 2017/18 року. Результати зіграних матчів попередніх турів за участі ФК «Алекс» не анульовуються, а у наступних іграх команді суперниці зараховується перемога з рахунком 3-0.
 
3. Гравців, які були заявленні за ФК «Алекс» забороняється дозаявляти за інші команди, які беруть участь в УФЛ.

У разі невиконання одного з вищезазначених рішень ФК «Алекс» забороняється брати участь у всіх футзальних турнірах, що проводяться під егідою ФФЗ. Також оргкомітетом УФЛ буде направлений відповідний лист до Асоціації футзалу України з проханням заборонити ФК «Алекс» брати участь у футзальних турнірах всеукраїнського рівня.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 2932 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 141 2 »
14 Ваня86  
0
100% Нажаль.. як видно з відео, представник Минаю і звернувся до вболівальників-- Чому ви не заступились??..Можливо і ще не така і рідна команда минай для тих хто за них вболівав. Сиділи Здорові мужики і боялися і пікнути. Грала би Поляна чи інша команда то була би ще масовіша бійка, бо вболівальники своїх захистять..але це вже і не футбол..Треба вболівати на трибунах.

13 BestQ11ua  
0
Зрозуміло, що ситуація, яка склалася, не є правильно, тому що всі туди прийшли через спортивний інтерес і всю свою злість і силу треба показувати на полі, але смішать коменти типу "сикуни, тільки толпою можуть, бла бла"! зрозуміла ситуація, що в коментах всі леви і можно говорити хоть що, але на ділі у вас дома таке робили і всі тихо наблюдали. Ви даже толпою пікінеси, вам байдуже на те, що станеться з ближнім, головне щоб моя пята точка була ціла! впевнений якщо все було б навпаки, но ніхто би ніколи не поліз. Згадується випадок минулих літ, коли Ужгородська команда приймала Карпати і після 1:1 ті устроїли погром і їм ніхто нічого не міг зробити, бо більшість ужгородців розбіжали хто куди, хоча їх в десятки разів більше було! тому нічого говорити хто мужик, а хто ні! впевнений на 99%, що якби таке було проти Мукачівської команди, то не один представник з Мукачева не сидів би і не дивився, як його земляків калічять.

12 Саша  
0
Якось все туй нечисто...наіграно якось.комусь хочеться зірвати турнір.

11 мікітос  
2
Писати коменти, шо зробили б з Мукачівцями всі можуть, а в неділю тихенько сопіли пі ніс і хіхікали, а більше половини зала ше й раділи шо пендюлів надавали Минаю. Якшо чесно то є одна команда, наколо якої купа скандалів - Минай.

10 MessiKing  
0
Та й ті два менти б тут не зарадили нічим, вони в теперішній ситуації в країні більше потерпілі, нуль повноважень, навіть бояться голос повисити, ще б і і іх там побили, бідолах!
Саме образливо те, що гниди купою, шайкою налітають або б'ють ззаду і тікають, ховаються!!!
Самоповаги і гордості ноль, сцикливі пси... Ну, в Мукачеві ніколи мужиків не було, там всі стадом - леви, а поодинці, як пікінеси - обсикаються зі страху, іхні баби сміліші в два рази!!!

9 Вася  
0
Та у цій ситуації організаторам не позавідуєш. Шкода Терембець, одна жона залізла у футбол, странно,що ще й так всьо то тягне. Зараз кіпіш на всю Україну.

8 Саша  
0
*хвилин за 15

7 Саша  
0
В організаторів доречі класна чуйка...трансляція цього і наступного матчу не планувалось...про неї повідомили хвилин за 1 до початку гри..і завдяки трансляції видно багато обличь...і кіпіш на всю Україну стоїть нічо так

6 Саша  
0
чекаємо кримінальне провадження на цю бикоту...їм місце за гратами хоч пару років посидіти,продумати над поведінкою...

5 Гройсман  
0
тих двох пітухів повісити треба в центрі Мукачева, на ратуші!!!
Не місце таким людям в моїй країні!!!

1-10 11-14
الاسم *:
Email *:
كود *: