Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Мукачівський футбол серед юнаків
14:29
Мукачівський футбол серед юнаків
Огляд-аналіз 9 туру чемпіонату Мукачівського району з футболу серед юнацьких складів.

Огляд-аналіз 9 туру чемпіонату Мукачівського району з футболу серед юнацьких складів.

Головну сенсацію 9 туру створило «Пістрялово», яке на своєму полі здобуло першу перемогу в сезоні, хоча більшість екпертів очікували на перемогу гостей як мінімум у 1 гол. Цим успіхом пістрялівці перервали свою триматчеву серію домашніх поразок.

Ще одну несподіванку створило «Бобовище», яке зіграло внічию, хоча прогнозувалась мінімальна перемога «Ромочевиці». Цієї локальною невдачею ромочевицькі футболісти припинили свою чотириматчеву виїзну переможну серію, а клуб із «Виноробної Мекки» району довів свою домашню безпрограшну серію до чотирьох поспіль, що є найкращим подібним показником ліги в цьому році. Більшого очікували фани «Дерцена» від виїзного матчу проти «Нижнього Коропця».

Найочікуванішим результатом мала стати нічия, та господарі святкували результативну звитягу. Цією невдачею дерценівці припинили свою триматчеву переможну серію. Чинадіївці довели свою безпрограшну серію до семи матчів, що є другим показником у сезоні.

Вдруге поспіль на виїзді перемогли «Ключарки», які перевершили прогноз на свій виїзний поєдинок проти «Сернє». Всі очікували на звитягу гостьової команди у 1-2 голи, та ключарківці здобули третю перемогу поспіль із різницею в 3 голи і більше, повторивши досягнення великолучківців, встановлене на старті сезону.

Найпередбачуваніше завершила свій поєдинок «Горонда», яка домашньою нічиєю з Великими Лучками припинила свою двоматчеву серію поразок із різницею в 2 голи і більше. Перед стартом цього двобою прогнозувалась нічия або мінімальна перемога гостей.

За наслідками 9 туру в поточній таблиці відбулись дві зміни: нижньокоропівці відтіснили дерценівців з 2-го на 3-є місце, а пістрялівці опустили замість себе на дно таблиці сернівців.

9 тур: «Пістрялово» – «Страбічово» – 1:0
«Бобовище» – «Ромочевиця» – 2:2
«Н. Коропець» – «Дерцен» – 4:2
«Сернє» – «Ключарки» – 0:3

ТС: «Ромочевиця» – 20 очок (17:3), «Н. Коропець» – 17 (20:7), «Дерцен» – 15 (18:11), «Страбічово» – 12 (11:7), «Чинадієво» – 12 (11:8), «Горонда» – 11 (12:13), «Бобовище» – 10 (16:13), «В. Лучки» – 10 (10:12), «Ключарки» – 9 (10:14), «Іванівці» – 5 (8:13), «Пістрялово» – 4 (10:22), «Сернє» – 3 (5:25). «Н. Коропець», «Дерцен», «Чинадієво», «Горонда», «В. Лучки» та «Іванівці» зіграли на матч менше за решту колективів.

P. S: Ми вже повідомляли про зняття «Лавок» із розіграшу. Ще прикріше за юнаків цього населеного пункту, які були досить серйозною силою на футбольних полях районних змагань.

Євген Свищо для Lobda.at.ua


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 762 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: