Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" бере максимум у групі В (ФОТО)
12:05
"Мункач" бере максимум у групі В (ФОТО)
Мукачівська команда здобуває чергову перемогу з розгромним рахунком.

Центральний матч групи В подарував багато голів, однак сили на полі були досить не рівні. Мукачівці швидко включились в гру і вже до середини першого тайму звели інтригу в матчі до мінімуму. Спочатку вони провели швидкий гол – відзначився за допомогою рикошету Хміль.

А вже на 28-ій хвилині Іван Русин вийшов один в один і перекинув голкіпера – 0:2.

До слова про селекцію академіків, які готуються виходу на всеукраїнський рівень – кістяк команди з минулого сезону доповнили екс-гравці Поляни Гогерчак, Хміль, Євген та Іван Русини, останні двоє вже мають досвід виступів у професійних лігах за Ужгород та Минай відповідно. Також можна виділити одеського легіонера Кольцуна, який минулий сезон провів у складі виноградівського Севлюша. За Страйвер у цьому матчі дебютував Олександр Бако.

 Підопічні Ряшка діяли у значно вищому темпі, активно пресингували у центрі поля, чим змушували часто помилятись суперника, за цим слідували стрімкі атаки, за якими часто не встигали захисники ужгородців. Так Станкович втік у контратаку, на замаху обійшов Едгарда Русина і пробивав з 10 метрів, але не влучив у ближній кут. За декілька хвилин знову Станкович б’є на цей раз з 19 метрів під поперечку, Хмельовський переводить на кутовий. За мить черговий удар Станковича з лівого краю з 18 метрів приймає на себе перекладина. Ще в одній атаці Іван Русин також потужним ударом з 20 метрів струсонув каркас воріт Страйвера. 

По перерві ужгородці не реалізували одразу відмінний момент – Багрій змістився з лівого краю до центру ц пробив з 19 метрів, круглий влучає у поперечку і відлітає прямо на Лободу, добивання якого головою спіймав воротар. Надалі більшість гостроти була біля протилежних воріт. Корлевич віддав на Хміля, який пробив з 18 метрів, Хмельовський парирує. На 66-ій хвилині Вісторобському вдався чудовий постріл у дальній кут з 22 метрів – 0:3.

Після цього ужгородці випустили всіх резервістів, серед яких і відомий кікбоксер та син знаного воротаря Говерли та Минаю Вадим Бабенко. Доволі невдало вийшов на заміну ще один новачок страйверців Балуєв, який спочатку віддав не точний пас назад, який підхопив Іван Русин, вийшов сам на сам та перший удар відбив Хмельовський, а добивання Вісторобського заблокував Гібалюк. Та одразу після кутового Гогерчак пробив головою з 12 метрів, а Балуєв не зміг вибити і лише підправив у свої ворота – 0:4. 

Під завершення гри команда Гібалюка зуміла провести гол престижу. Соскида заробив стандарт у небезпечній близькості до штрафної, а Мирончук обвідним ударом влучив у ближній кут – 1:4.

Мункач легко та впевнено здобуває перше місце у групі В і є беззаперечним фаворитом цієї ігрової зони. Страйвер попри зірковий склад досить далекий від оптимальних кондицій, які б дозволили боротися за нагороди в турнірі. 


ФК «Страйвер» (Ужгород) – МФА «Мункач» (Мукачево) 1:4

Голи: Балуєв, 72 (автогол), Мирончук, 80 – Хміль, 3, І. Русин, 28, Вісторобський, 66.

Страйвер: Владислав Хмельовський (Олександр Бенедик, 72), Сергій Прокопець, Едгард Русин, Артем Пустовіт (Костянтин Багрій, 46), Микола Гібалюк, Едуард Дзьоба (Вадим Бабенко, 75), Ярослав Пилип (Євген Мирончук, 29), Яромир Лобода, Олександр Бако, Андрій Гаврилів (Станіслав Балуєв, 71), Руслан Соскида.
Тренер – Микола Гібалюк.

МФА: Данило Щепковський, Іван Паламарчук (Антон Береш, 46), Марк Когутка, Руслан Гогерчак, Олег Поліщук (Денис Вісторобський, 63), Віталій Трачук (Євген Русин, 46), Михайло Хміль, Ігор Королевич, Іван Станкович, Пилип Кольцун, Іван Русин.
Запасні: Максим Колісник, Микола Цвик, Михайло Фляшко, Андрій Забава.
Тренер – Віктор Ряшко.

Попередження: Гібалюк, 52, Лобода, 84 – Хміль, 17, Поліщук, 57.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 593 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вариш  
0
Та який там зірковий склад у Стайвера, так, зброд приблатньонних полу митникіі та мілких контрабандистів на чолі із неадекватним Гібалюком:)

الاسم *:
Email *:
كود *: