Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" через лотерею йде далі (ФОТО)
19:48
"Мункач" через лотерею йде далі (ФОТО)
Тячівська команда втримала нічию, але поступилась у серії пенальті.

У центральній грі чвертьфінальної стадії беззаперечним фаворитом були мукачівці. Вони це підтвердили швидким голом вже на 2-ій хвилині зустрічі. Чітка комбінація біля чужої штрафної – Станкович відкочує Фаресеєнку і той потужним ударом з 14 метрів відправляє м’яч у дальню шістку – 1:0. 

МФА домінував весь перший тайм, тоді як Вільхівці грали другим номером і змушені були виходити вперед лише через довгу передачу. На 11-ій хвилині Станкович навішує справа, Фаресеєнко пробив головою, але вище. На 15-ій хвилині мукачівці за домашньою заготовкою розіграли стандарт і на вбивчу ударну позицію вивели Кольцуна та Пилип з 10 метрів влучає в лице голкіперу.

Впродовж тайму підопічні Яічніка заробили ще багато штрафних навколо чужої штафної та ударам Фарасеєнка, Станковича та Хміля бракувало точності.  

Вільхівці витримали натиск суперника, а на старті другого тайму зуміли зрівняти рахунок. Після подачі з кутового Селещук виграв боротьбу на другому поверсі і забив головою – 1:1.

На 52-ій хвилині стрімка атака лівим краєм – Трачук віддає на Добрянського, той повертає Віталію у карну зону і Трача пробиває з восьми метрів, Славік парирує. На 59-ій хвилині Станкович завдав удару з 19 метрів, воротар забирає. За декілька хвилин Хміль цілив у дев’ятку з 18 метрів, але трохи не влучив. Добрянський пробивав з 20 метрів на 70-ій хвилині, вище. 

У другому таймі Вільхівці відтіснили гру зі своєї половини поля, проте до загострень біля воріт МФА доходило вкрай рідко. На 72-ій хвилині стався спірний епізод – Селещук віддавав пас назад, але не влучив по м’ячу, його вже готовий був обійти Фаресеєнко та після контакту із захисником нападник упав. Та арбітр не побачив порушення з боку тячівського гравця.

Під завершення гри команда Бучка мала декілька моментів. На 83-ій хвилині Словинський пробивав з 19 метрів, але не точно. В останній атаці у грі Веселовський вивів Скунзяка на ворота, Іван намагався перекинути воротаря, але зробив це засильно.

Команди очікувала серія пенальті. Першим бив Шукаль – 0:1. Удар капітана Гогерчака пройшов вище рамки. Габор не зумів переграти Чернятинського. Далі Трачук впевнено реалізував свій удар – 1:1. Селещук був точним – 1:2. Станкович зрівняв – 2:2. Удар Скунзяка виявився легкою здобиччю для воротаря – 2:2. Западнюк забиває з позначки – 3:2. Грицкевич ще на удар продовжує серію – 3:3. Автор першого гола у грі Фаресеєнко забиває і останній – 4:3.

Вільхівці зуміли дисципліновано зіграти в захисті і завдяки цьому компоненту мали хороші шанси вийти до півфіналу, але їм не пощастило у серії пенальті. Мункач зменшив тиск на ворота у другому таймі і мав проблеми з подоланням досвідченого захисту суперника. Та чудова гра на лінії Чернятинського, який відбив два пенальті, виводить Мункач до наступної стадії змагань. 


МФА «Мункач» (Мукачево) – ФК «Вільхівці» – 1:1 (по пен.4:3)

Голи: Фаресеєнко, 2 – Селещук, 48.

МФА: Костянтин Солобчук (Олександр Чернятинський, 46) - Дмитро Добранський, Марк Когутка, Руслан Гогерчак, Антон Береш - Віталій Трачук, Михайло Хміль, Василь Василинець (Ілля Западнюк, 31), Пилип Кольцун, Іван Станкович - Віталій Фаресеєнко
Тренер – Віктор Яічнік.

Вільхівці: Юрій Славік – Василь Гнепа, Юрій Шукаль, Вадим Селещук, Едуард Нергеш (Василь Габор, 58) – Роберт Товт, Володимир Лисаченко, Вячеслав Ковтан (Микола Словинський, 45) Павло Кривка (Іван Скунзяк, 68), Вадим Веселовський – Олександр Грицкевич.
Запасний: Віталій Мадяр.
Тренер – Юрій Бучок.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 601 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: