Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" дістає в Середньому три (ФОТО)
19:56
"Мункач" дістає в Середньому три (ФОТО)
У другому колі середнянці виграють з однаковим рахунком.

Центральне поле у Середньому зазеленіло і після тривалої перерви знову приймало команди обласного чемпіонату. Господарі вийшли в ідентичному складі, як і в попередній грі з Ужгородом. Мукачівці були серйозно налаштовані дати бій одному з лідерів, про що свідчить перша половина тайму, де обидві команди діяли практично без суттєвих загострень. Звісно підопічні Варги одразу заволоділи ініціативою і розхитували оборону суперника.

На 4-ій хвилині Бако подавав зліва, м’яч рикошетом від захисника, який у підкаті блокував цю передачу, трохи не залетів у ворота, пройшовши вздовж лінії. Ще один напівмомент виник на 18-ій хвилині, коли Качур навісив справа, Шольц побив у боротьбі із захисником і круглий пройшов біля стійки на кутовий. На полі були високі швидкості, благо погода сьогодні була сприятливою для футболістів. Біло-червоні намагались грати щільно на своїй половині поля, не даючи розвернутись гравцям атаки Середнього. Та на 36-ій хвилині ініціативу в свої ноги взяв капітан середнянців, який ефектним, а головне ефективним, ударом з 20 метрів поцілив у лівий верхній кут воріт – 1:0.
 
До завершення першого тайму можна було поспостерігати за боротьбою на кожному клаптику поля. Після перерви, на 49-ій хвилині, Шольц пробив з 19 метрів, але воротар зловив. Гості на 58-ій хвилині створили перший по-справжньому гольовий момент, коли Королевич добряче приклався з 22 метрів, Кучінка робить свій перший сейв у матчі. На 63-ій хвилині на полі з’явився Соскида, який чи не першим дотиком міг забити. Після подачі зі стандарту від Бако Руслан підправляв головою, але не влучив у рамку.
 
За хвилину Соскида асистує Лукіянику, відкотивши під удар, але Євген з 13 метрів послав м’яч над воротами. На 67-ій хвилині господарі практично знімають питання про переможця у цій нервовій і не простій грі. Бако подав кутовий, а ніким не прикритий Дрозд головою переправляє м’яч у сітку воріт – 2:0.
 
Велика кількість боротьби подекуди переростала дозволені рамки і мукачівці дивом обійшлися без вилучень. В одному з моментів Грицак вдарив Лукіяника в коліно, коли гра проходила на іншій частині поля, звісно цей епізод залишився поза увагою арбітра, а система відеоповторів ще не впроваджена у нашому чемпіонаті.
 
На 81-ій хвилині Кучінка вдруге врятував свої ворота від вірного голу. Подачу з кута поля Жаренко замкнув головою і голкіпер у правому куті парирує цей складний удар. За декілька хвилин Середнє встановлює остаточний рахунок у цій зустрічі. Дрозд віддав довгу діагональ на лівий край штрафної на Гуловича, Мирон звідти робить простріл, який замикає Тищук – 3:0.
 
Команда Василя Варги набирає оберти у другому колі забиваючи у кожному матчі три голи.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа, Іван Варга
Делегат матчу – Іван Староста
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 150
 
ФК «Середнє» - МФА 3:0
 
Голи: Бако, 35, Дрозд, 67, Тищук, 84.
 
Середнє: Павло Кучінка, Мирон Гулович, Віталій Міклош, Юрій Дрозд, Євген Лукіяник, Дмитро Рацин (Руслан Соскида, 63), Віталій Трачук, Олександр Бако (Юрій Сорока, 85), Павло Тищук, Іван Качур (Віталій Медведєв, 83), Річард Шольц (Мирослав Бундаш, 90).
Запасні: Артем Блох, Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
 
МФА: Максим Колісник, Іван Жаренко, Віталій Максимець (Ігор Тихненко, 85), Антон Береш, Ігор Королевич, Максим Кодря, Владислав Мамич (Назар Грицак, 63), Віталій Курильчук (Олександр Апарін, 73), Олег Поліщук, Олександр Дністрянський (Ігор Бекеша, 65), Василь Герег.
Запасні: Ілля Гурський, Михайло Фляшко, Іван Байса.
Тренер – Віктор Ряшко.
 
Попередження: Тищук, 60, Соскида, 78 - Береш, 30, Курильчук, 61, Грицак, 78.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 791 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: