Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Мункач мінімально поступається у Львові
20:25
Мункач мінімально поступається у Львові
У заключному матчі першого кола карпатівці на стадіоні "Україна" приймали "Мункач".

Мункач мінімально поступається у Львові Головний тренер львівських "Карпат" Андрій Тлумак зробив лише одну зміну в стартовому складі команди у порівнянні з попереднім матчем проти "Чайки". Замість травмованого Івана Лобая з перших хвилин вийшов Сергій Сімінін. Натомість наставник мукачівського "Мункача" Віталій Шумський провів одразу дві зміни після поєдинку проти "Діназу". У протистоянні з "Карпатами" Шумський довірив місце в рамці воріт Ростиславу Дегтяру, який замінив Олександра Чернятинського. Також замість Станіслава Чепи в основі з’явився Назар Грицак.

Поєдинок розпочався з активної гри обох команд на зустрічних курсах. Якщо агресивна гра "зелено-білих" в атаці виглядала логічно, то впевнені дії молодої мукачівської команди (середній вік "основи" гостей складав 19,9 років) сприймалися з певним подивом. Закарпатці хоч і не турбували ударами Івана Сілецького, однак постійно тримали у напрузі оборону львів'ян.

На 27-ій хвилині "леви" заробили право на пенальті. Василь Луців зіграв рукою у власному штрафному майданчику після розрізної передачі Андрія Ткачука. Вирок арбітра взявся виконувати Денис Кожанов. Капітан "Карпат" розвів кіпера суперника та м’яч по різних кутах – 1:0!

Згодом у Максима Гуменюка була нагода подвоїти перевагу господарів, але форвард львів’ян влучив у сітку воріт із зовнішньої сторони. Неточно пробивав і Амбросій Чачуа – м’яч пролетів над поперечкою. У гостей кілька разів небезпечно пробивав Даниїл Волков.

По перерві підопічні Андрія Тлумака продовжували контролювати хід подій на футбольному полі, а "Мункач" з усіх сил намагався забити гол у відповідь. Надійна гра Сілецького та злагоджені дії оборони мінімізували зусилля команди Шумського.

На 70-ій хвилині карпатівці організували класну контратаку. Кожанов віддав якісну передачу на Євгена Будніка, а той виконав точний навіс на Чачуа. Удар хавбека "Карпат" парирував Дегтяр. Згодом можливість втратив сам Буднік, який перекинув м’яч через голкіпера, однак у ворота не влучив.

Фінальний свисток рефері зафіксував дев‘яту поспіль перемогу "левів", які завершили перше коло у хорошому настрої з 36-ма балами в активі. Стільки ж очок у "Лівого берега", який завтра проведе свій заключний матч у першій частині чемпіонату. "Карпати" та "Лівий берег" лідирують у групі "А".


"Карпати" - "Мункач" 1:0

Гол – Кожанов, 28 (пен.).

"Карпати": Сілецький, Сімінін, Болденков, Маткобожик, Приймак, Ткачук, Чачуа, Заставний, Галенков (Дударенко, 44), Кожанов (Повалій, 90+1), Гуменюк (Буднік, 60).
Запасні: Кучинський, Єрмаченко, Тітунін, Чіпак.
Головний тренер – Андрій Тлумак.

"Мункач": Дегтяр, Галас (Лучка, 68), Гірний, Волков (Бундаш, 81), Григоращук, Дубілей, В. Луців, П. Луців, Стень, Степанчук (Пищур, 67), Грицак (Фарасєєнко, 81).
Запасні: Чернятинський, Музичка, Сньозик, Клімковський.
Головний тренер – Віталій Шумський.

Попередження: Приймак, 66 – Грицак, 45+2, Гірний, 74, Пищур, 83.
Прес-служба "Карпати"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 350 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: