Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Мункач» не зміг пройти тячівський «автобус» (ФОТО)
08:00
«Мункач» не зміг пройти тячівський «автобус» (ФОТО)
Як і очікувалося господарі вибрали проти молодої команди «Мункача» захисну тактику й поставили справжній автобус на власній половині поля.

«Мункач» не зміг пройти тячівський «автобус» (ФОТО) Мабуть, підопічні Золтана Сільваші ще не стикалися з такою захисною тактикою гри, їм стало не під силу пройти ешеловану оборону суперника. В той же час Павло Іванчов сподівався на помилку гостей і весь час тримав на чужій половині єдиного нападника – Віктора Параду, який постійно чіплявся за м’яч і не дозволяв обороні «Мункача» розслабитися.

Господарі не давали можливості мукачівцям спокійно підійти до власного штрафного майданчика, тож гості вирішили ударами з середньої відстані перевірити на пильність Дмитра Газу. На 10-й хвилині Євгеній Русин пробив, однак трохи не точно, перед цим бив Трачук – м’яч також пролетів поруч зі стійкою. На 28-й хвилині розгорнута атака гостей завершилася подачею в район одинадцятиметрової позначки, де на удар наважився Анатолій Нурієв – вище воріт. Через хвилину Анатолій вже пробиває з 23 метрів, але знову м’яч, наче «заворожений» йде мимо цілі.

А от на 32-й хвилині єдиний випад господарів ледь не призвів до голу в ворота «Мункача». Відскок від захисника підбирає Парада, втікає від  Лаішева й практично вивалися віч-на-віч з воротарем та Іван Орбан прочитав ситуацію, вчасно вийшов з воріт і підібрав м’яч, який задалеко відпустив нападник «Тячева». Далі по-черзі у «Мункача» пробивали Трухан, Нурієв, Качур їх удари кіпер перевів на кутовий, а в інших випадках стража воріт страхували оборонці під керівництвом досвідченого Івана Сливки.

Друга половина зустрічі за своїм сценарієм нічим не відрізнялася від першого тайму. Мукачівці володіли територіальною перевагою, більше контролювали м’яч, але дивідендів з цього здобути ніяк не змогли. Натомість чи не єдина контратака гостей у таймі на 59-й хвилині ледь не призвела до взяття воріт. Подачу з правого флангу Шобея замикав головою Микола Міщенко, за якого практично на лінії воротарського майданчика забули захисники «Мункача» – м’яч просвистів над поперечиною воріт Орбана. Вже наприкінці зустрічі гості отримали право на штрафний з 23 метрів, однак Юрій Булеза пробив у стінку з гравців суперника. 

«Тячів» зумів вистояти проти непростого суперника й зберіг свої ворота на замку. Тож безгольова нічия – такий результат цієї гри.

 
Арбітр – Вадим Запрутняк (Ужгород);
Асистенти арбітра – Мирослав Горгош, Ілля Вовчанський (Ужгород);
4-й арбітр – Роман Сенишин (Ужгород);
Спостерігач арбітражу ФФЗ – Михайло Митровський (Ужгород).
 
м.Тячів, стадіон ім. Л.Бейриша. Глядачів – 500. Температура +27
 
«Тячів» - «Мункач» - 0:0
 
«Тячів»: Газа (к), Ломага, Міллер (Щобей 72), Сливка, Полянський, Іванчов, Міщенко, Менжул, Гирич, Білан (Чегіль 75), Парада.
Тренер – Павло Іванчов

«Мункач»: Орбан, Кундрик, Міклош, Лаішев, Трачук, Русин (Баятян 75), Трухан (к), Нурієв, Булеза, Буда (Захарченко 65), Качур.
Тренер – Золтан Сільваші
 
Попередження: Менжул, 10, Чегіль, 77, Сливка, 81 – Русин, 49.
Роман СЕНИШИН
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1041 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: