Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" переграє іршавчан
08:59
"Мункач" переграє іршавчан
Підопічні Золтана Сільваші ще до перерви встановили розгромний рахунок.

Іршавщина традиційно славилася своїми футбольними талантами, однак нині в провідній команді району справи не райдужні – це засвідчує й її турнірне становище, адже більшість футболістів захищають лави більш заможних команд.

На правах фаворита «Мункач» грав, наче на тренуванні з тривалою перепасовкою, гравці імпровізували на полі, грали до вірного.

Господарі відкрили рахунок вже на 7-й хвилині. Хоча до цього Великий міг забити ще, коли після вкидання з ауту від Качура втікає в штрафний майданчик гостей та зблизився під кутом до воріт і пробив в захисника, хоча напрошувалася передача. А власне голеву атаку створив Шведюк: Олексій правим краєм пройшов лінію оборони іршавчан наче ніж крізь масло й прострелив низом на дальню стійку, туди де набіг Великий, який покотив м’яч у сітку.

А вже через дві хвилини автори першого голу помінялися місцями – цього разу Шведюку вже асистував Великий. На правому краї Валентин накрутив кількох гравців «Бужори», зумів розвернутися й віддав передачу на Олексія, а той метрів з 15 другим дотиком відправляє кулю точно в кут воріт – 2:0.

На 21-й хвилині оборонець Іршавчан незграбно зупиняє м’яч рукою у власному штрафному майданчику – арбітр вказує на пенальті. Та цю дуель вже виграв воротар гостей Василь Ігнатишин, який у карколомному стрибку відбиває удар нашого півзахисника.

Лише наприкінці першого тайму знову вистрілив цей дует – спочатку Шведюк обігравя з партнером у центрі поля, а далі віддав на хід Великому, який на швидкості входить у штрафний майданчик і розстрілює володіння Ігнатишина – 3:0. З таким рахунком команди пішли на відпочинок.

В другій половині гри Золтан Сільваші провів певні кадрові ротації, господарі вирішили не форсувати події, а пограти в своє задоволення. Однак, з таким розвитком подій не захотіли миритися гості, які почали робити контрвипади. Під час одного з таких – господарі помилилися й привезли собі пенальті, який без шансів для кіпера виконав Юрій Греба.  

В мукачівців наприкінці зустрічі міг відзначитися Василь Дан, але наш нападник не влучив у ворота. Тож, 3:1 спокійна перемога «Мункача».


Стадіон СОК ДЮСШ м. Мукачево

«Мункач» (Мукачево) – «Бужора» (Іршава) – 3:1 (3:0)

Голи: Великий 7, 40; Шведюк 9 – Греба, 85 (з пен.).

«Мункач»: Золтан Сільваші (Володимир Дядюк 46), Віталій Міклош, Марк Когутка, Сергій Кундрик (Денис Вісторобський 46), Пейтер-Пал Буда, Михайло Трухан (к), Олексій-Павло Шведюк (Михайло Хміль  46), Віталій Трачук, Олексій Хоменко, Валентин Великий (Василь Дан  57), Іван Качур.
Тренер: Золтан Сільваші

«Бужора»:  Ігнатишин Василь, Бізіля Михайло, Химинець Іван, Сухан Ярослав, Томич Володимир, Греба Юрій, Корпош Іван, Варга Іван, Ільницький Іван, Совтан Олександр (Довгінко Іван 66), Горзов Ярослав.
Запасні: Ільницький Василь, Купар Сергій.
Тренер: Ільницький Іван.

На 25-й хвилині Шведюк не реалізував пенальті (воротар)
Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач".
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 988 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: