Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" переграє вільхівчан (ФОТО)
12:47
"Мункач" переграє вільхівчан (ФОТО)
МФА до 6-го туру ще не знав смаку перемог, тож у звітному матчі в рідних стінах прагнув вибороти свою першу вікторію.

Господарі доволі швидко заволоділи ініціативою й раз за разом почали створювати хороші нагоди біля володінь Гринишина. Вже на 5-й хвилині правим краєм до карного майданчика вільхівчан прорвався Назар Грицак, віддав передачу в район одинадцятиметрової позначки, де в дотик її переправив Ярмошенко, точно в кут воріт.

Мукачівці й надалі продовжили контролювати хід матчу, гості ж відповідали рідкими контр випадами. Особливо небезпечними у виконанні підопічних Бучка були стандарти. Так на 14-й хвилиниі гості заробили право на кутовий удар, який завершився цілою серією ударів, спочатку двічі пробивав Попадинець, а вже третій постріл після чергового відскоку здійснив Володимир Товт – м’яч, зачепившись об захисника зрикошетив у сітку воріт мукачівців.
 
Та довго нічийний результат не протримався, Ярмошенко вирішив пробити з-за меш штрафного майданчика – кіпер гостей відбиває постріл, а на підборі вдало грає Максим Кодря, який знову виводить господарів уперед. Ще до завершення матчу забійну нагоду не ви користав Артем Баятян, який би міг цілком зняти питання щодо переможця зустрічі, однак не зумів влучити в ворота з метрів 7.
 
За таку нереалізацію покарати госпдарів міг Скунзяк, який виходив на воротаря МФА лівим краєм та не влучив у ствір воріт.
 
Другий тайм більш активніше розпочали гості, які змусили команду Віктора Ряшка вести активну оборону. Артур Апіян пробував вразити ворота з середньої відстані потужними ударами, але йому бракувало точності або ж надійно грав на останнім рубежі МФА Одинцов. Та все ж Артур таки мав нагоду врятувати гру, зумів вирватися віч-на-віч з кіпером та не влучив у дальній кут. Ще в одному моменті блискуче відіграв воротар мукачівців, який зумів парирувати удар із близької відстані нападника гостей. Наприкінці поєдинку гості ще й залишилися в меншості – за друге попередження поле покинув Володимир Попадинець. Тож господарі зуміли втримати потрібний результат і здобувають першу перемогу в сезоні.
 
Наступну зустріч МФА зіграє на виїзді з рахівськими «Карпатами»
 
 
Арбітр: Ігор Гарлач;
Асистенти арбітра: Юрій Шимон, Ілля Вовчанський (Ужгород);
Делегат ФФЗ: Михайло Митровський (Ужгород).
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево. Температура +27, глядачів – 200
 
МФА (Мукачево) – ФК «Вільхівці» (Вільхівці) – 2:1
 
Голи: Ярмошенко 5, Кодря 22 – Товт 14
 
МФА: Одинцов Артем, Максимець Віталій, Смітюха Ігор, Синишин Святослав (Кривка Василь 82), Береш Антон, Ярмошенко Владислав (Цвик Микола 86), Атамась Артем, Дністрянський Олександр (Лозан Олег 77), Грицак Назар (Хіміч Василь 81), Кодря Максим (Байса Іван 83) Баятян Артем (Габовда Тіберій 46).
Запасний: Колісник Максим
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Вільхівці»: Гринишин Віталій, Товт Володимир, Крьока Михайло, Матяш Михайло, Нергеш Едуард, Попадинець Володимир, Андрусь Владислав, Куцин Іван, Габор Василь, Скунзяк Іван, Апіян Артур.
Запасні: Жоффчак Віктор, Келеманик Євген, Гречка Ерік, Мандич Юрій, Міговк Михайло.
Тренер: Юрій Бучок.
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 799 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: