Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Мункач" переграє "Вітязь", а "Минай" розбиває ФК "Львів" (ФОТО)
18:47
"Мункач" переграє "Вітязь", а "Минай" розбиває ФК "Львів" (ФОТО)
Сьогодні, 8 березня, на середнянському стадіоні відбулось декілька товариських матчів.

З самого ранку на стадіоні у селищі Середнє у спарингу зійшлися Мункач U-19 та концгазівський Вітязь. Із новачків у складі Концгазо можна було помітити вже екс-гравця Ужгорода Мирослава Скрипа, який вийшов на не зовсім звичній для себе позиції в центрі поля.
 
Весь перший тайм проходив у рівній боротьбі, тривалий час команди грали без воріт. Та з часом юні мукачівці декілька разів змусили вступити у гру воротаря суперника. Посприяло цьому травма в середині першого тайму основного центрального захисника Вітязя легіонера Рогожкіна.
 
У другому таймі підопічні Віктора Ряшка все частіше знаходили шляхи до воріт концгазівців. Так на 63-ій хвилині півзахисник «Мункача» прострілив з лівого краю штрафної, а його партнер Іван Байса з трьох метрів точно замкнув передачу – 1:0.
 
За десять хвилин «Мункач» виконав стандарт біля чужих воріт, захисники итязя» винесли та зробили це невдало – прямо на півзахисника нашої команди – Артема Атамася, який вийшов на поле у другому таймі, який з 20 метрів поцілив точно у дальній кут – 2:0.
 
Третій гол мукачівців став наслідком чергової помилки захисту суперника. Іван Жентичко заслабо віддав назад воротарю і гравець Мункача Назар Кучерук перехопив м’яч і закотив його в пусті ворота – 3:0.

В наступному контрольному матчі на поле вийшли гравці МФА U-15 проти однолітків берегівського «Берегвідейка». Мукачівці, наче катком пройшлися по своєму супернику, забивши в ворота берегівчан аж 17 мячів. Покер на свій рахунок записав Олег Шокун, хет-триком відзначився Кевін Туруеке, по дублю реалізували Микита Гончар, Азурман Мамедов, Андрій Василиків, Андрій Хайнас, по одному мячу забили Віталій Дмитрук та Антон Феєр.

 
ФК «Мункач» U-19 – ФК «Вітязь» Концгазо 3:0
 
Голи: Байса, 63, Атамась, 73, Кучерук, 81.
 
Вітязь: Максим Харік, Євген Колобов, Вадим Селещук, Юрій Рогожкін (Іван Жентичко, 24) Сергій Повхан (Олександр Дячук, 46), Рудольф Балажинець, Віталій Пребуш (Юрій Кузьма, 46), Мирослав Скрип, Владислав Андрусь, Андріан Горняк, Микита Гальчак,

Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
 
У післяобідній час на поле вийшли більш імениті команди. ФК Львів йде на четвертому місці у Другій лізі України (Північно-Західний дивізіон). 23 лютого львівська команда зіграла контрольну зустріч з одним із конкурентів Минаю - ОДЕКом 2:2.
 
У цьому матчі команді Харьковщенка вдалося провести відмінні перші п'ятнадцять хвилин, коли голом завершалась чи не кожна атака. Вже на 4-ій хвилині Микуляк подав кутовий, а Образцов головою переправив м’яч у ворота – 1:0.
 
Гості відповіли не менш гостро. Після прострілу справа перший удар Кисленка відбив Попович, а другий - з лінії вибив Беца. На 9-ій хвилині Микуляк здійснив перехоплення в центрі поля, віддав на Дзьобу, який повернув йому вже у штрафну. Владислав скинув п’яткою під удар Гегедошу, але його доволі жорстко заблокували. М’яч відскочив до капітана і Микуляк з правого краю карної зони ефектно «черпачком» закинув за комір голкіперу – 2:0.
 
На 13-ій хвилині минайці встановили розгромний рахунок. Лобода розігнав атаку лівим флангом. Відпасував на Микуляка, який діагоналлю знайшов у штрафній Гегедоша, той скидує під удар Беці і Василь б’є точно в дальню шістку – 3:0.
 
Між цими голами арбітр мав передумови призначити пенальті у ворота Минаю, коли після подачі корнеру Беца необачно зіграв рукою у своїй штрафній. Загалом гра носила рівний характер, без суттєвої переваги одної з команд. Ближче до перерви Попович не вдало вибив м’яч, Кучинський перехопив, увійшов у штрафну та з 8 метрів пробив не точно.
 
У другій половині зустрічі наставник ФК Минай змінив більшість гравців і темп гри трохи впав. Львів’яни перехопили ініціативу і мали можливість скоротити рахунок. Та на останньому рубежі чудово діяв Владислав Сидоренко, який здійснив кілька хороших сейвів.
 
Дебютував у складі минайців тепер вже граючий тренер Олексій Полянський, який граючи опорного півзахисника виконував функції розпасовщика.

 
ФК «Минай» - ФК «Львів» 3:0
 
Голи: Образцов, 4, Микуляк, 9, Беца, 13.
 
Минай (1-ий тайм): Попович - Беца, Допілка, Образцов, Федак – Вагін, Корнутяк Микуляк, Гегедош, Лобода – Дзьоба.
 
Минай (2-ий тайм): Сидоренко – Смокоровський, Минайленко, Корнутяк, Червонецький – Ількович, Полянський, Машталір, Тищук, Капустей – Дзьоба.

Тренер - Ігор Харьковщенко.


Ще один поєдинок відбувся у Виноградові.

ФК "Севлюш" - ФК "Мостиськ" 2:1

Голи: Василинець, (автогол) - ?.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1066 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: