Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" переграв у спарингу полтавчан
12:21
"Мункач" переграв у спарингу полтавчан
4 липня МФА в ході навчально-тренувальних зборів до старту в чемпіонаті Другої ліги зіграв другий контрольний поєдинок.

Суперником «мукачівських академіків» стала полтавська «Ворскла» U-19, яка була підсилена кількома гравцями основи.

Господарі поля доволі виважено провели першу половину зустрічі, насамперед в обороні, й зуміли кілька разів «піймати» полтавчан на контратаках і при цьому  тричі з них відзначилися. Всі м’ячі реалізували гравці, які нині перебувають на перегляді.

В другій половині зустрічі команда Віталія Шумського зазнала суттєвих ротацій і дещо збавила обертів. Цим відразу ж скористалися «ворскляни», які зуміли скоротити відставання до одного голу. Причому в обох випадках гості відзначалися після виконання кутових ударів. Та зрівняти рахунок «Ворскла» не змогла. Натомість гравці МФА могли ще мінімум тричі реалізовувати свої нагоди: двічі віч-на-віч з воротарем «Ворскли» виходив молодий нападник Анатолій Сньозик, в обох випадках не влучив у ствір воріт. А в одному епізоді після удару метрів з 19 воротаря полтавської команди врятувала поперечина. Тож 3:2 МФА перемагає у другому контрольному поєдинку. Нагадаємо, що в першій товариській зустрічі з ФК «Ужгород» матч завершився внічию – 0:0.

На цьому тижні МФА проведе ще два контрольні матчі – 8 липня (четвер) з «Минаєм» (початок о 18:00), а 10 липня – з ФК «Ужгород» (час зустрічі узгоджується).
Прес-служба МФА
 

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 593 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: