Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" перемагає аутсайдера (ФОТО)
17:01
"Мункач" перемагає аутсайдера (ФОТО)
Команда «Мункач футбольна академія» вдома приймала аутсайдера – ДЮСШ Тячів.

Здавалося, що для мукачівців ця зустріч не мала б становити певних проблем. Однак, підопічні Віктора Ряшка цілком недооцінили суперника.
 
Початок матчу був за мукачівцями, які вже на 5-й хвилині після масованої атаки відкривають рахунок у матчі. Далі хороші нагоди для взяття мали Артур Баятян, Максим Кодря, але добре відіграв страж воріт тячівців – Пунько Богдан. Вже наприкінці тайму, на 39-й хвилині добре на підборі зіграв Артем Атамась, який безвідпорно пробиває метрів з 20 – точно по-під стійку – 2:0.
 
Другу половину мукачівці розпочали доволі в’яло, дещо розслабилися і мабуть повважали, що гра вже зроблена. Господарі відверто збавили обертів й дозволили тячівцям контратакувати, як наслідок самі собі «привезли» небезпечний штрафний удар. Стандарт бездоганно виконав Михайло Батрин.

Лише після пропущеного м’яча господарі знову зібралися й почали конструктивно будувати атакувальні дії. Такі дії призвели до того, що хавбек ДЮСШ двічі грубо сфолив і залишив гостей у меншості, проте довго грати у чисельній перевазі господарі не змогли. Вже через 12 хвилин після виходу на поле на другий «гірчичник» напрацював Назар Грицак і вирівняв склади команд.

Та все ж господарі зуміли втілити свою ігрову перевагу в гол, який і вирішив долю протистояння. На 85-й хвилині мункачівці піймали гостей на контратаці й вийшли троє гравців на двох оборонців. Іван Байса вирішив взяти гру на себе, розхитав оборонця і пробив точно в «дев'ятку» – 3:1. Цей м’яч і розставив все на свої місця – завдяки цій перемозі МФА перебирається на 4-у сходинку в турнірній таблиці.
 
 
Арбітр: Олександр Рошко (Мукачівський район);
Асистенти арбітра: Йосип Мучичка, Любов Куніна (Мукачівський район);
Делегат ФФЗ: Йосип Шитєв (Ужгород).
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево. Глядачів: 150
 
МФА «Мункач» (Мукачево) – ДЮСШ Тячів – 3:1 (2:0)
 
Голи: Байса 5, 85; Атамась 39 – Батрин 74
 
МФА: Одинцов Артем (Колісник Максим 46), Максимець Віталій, Жаренко Іван, Береш Антон, Смітюха Олег, Ярмошенко Владислав (Лозан Олег 48), Атамась Артем, Дністрянський Олександр, Кодря Максим, Байса Іван, Баятян Артем (Грицак Назар 38).
Запасні: Бекеша Ігор, Фляшко Михайло.
Тренер: Віктор Ряшко
 
ДЮСШ Тячів: Пунько Богдан, Приходько Петро, Іванчов Іван, Парада Віктор, Пеняк Анатолій, Батрин Михайло, Пахомов Денис, Іванчов Олександр, Повхан Сергій, Пахомов Олександр, Ердив Роберт (Сема Юрій 46).
Запасні: Чигіль Василь, Лукач Іван, Батрин Владислав, Марушкей Ярослав, Білей Тімур.
Тренер: Павло Іванчов.
 
Попередження: Баятян 37, Грицак 43, 70, Байса 86 – Пахомов Денис 3, 59
 
Вилучення: Грицак 70 – Пахомов 59
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 752 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: