Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" пермагає вдома "Чернігів"
21:26
"Мункач" пермагає вдома "Чернігів"
МФА в дебютному матчі у Другій лізі здобуває історичну перемогу, мінімально обігравши "Чернігів".


Єдиний гол у матчі провів нападник «Мункача» Максим Гірний з асисту Петра Луціва. До цього наші хлопці також мали дві нагоди для того, щоб вразити володіння Олександра Рощинскього, однак в одному з них Назар Грицак до м’яча не дотягнувся, а в іншому оборонець «Чернігова» зумів вибити м’яч з під ніг у Сергія Стеня.

 А от команда гостей, хоч і більше контролювала м’яч, проте використати свої нагоди не змогла. Насамперед, завдяки надійній грі нашого кіпера Олександра Чернятинського, який здійснив кілька сейвів та відвів загрозу від власних володінь.

До слова, цю перемогу команда присвятила екс-наставнику, Віктору Ряшку, який торік загинув у жахливій автотрощі.  Окрім того, ця перемога яскраво ознаменувала 25 річну перерву для Мукачева без професійного футболу.


«Мункач» – «Чернігів» – 1:0 (1:0)

Гол: Гірний 20

Мункач: Чернятинський, Гірний, Грицак (Бундаш 30, Добранський 81), Григоращук, Оберман, Вовкун (Волков 57), Луців В (к)., Стень, Луців П., Степанчук, Галас.
Запасні: Дегтяр, Клімковський, Трачук Віктор, Трачук Віталій.
Тренер: Шумський Віталій

ФК «Чернігів»: Рощинський, Борщ (к), Романченко, Зенченко, Порохня, Бибік (Шумило 46), Мироненко (Кохановський 85), Сердюк (Макаренко 46), Лазаренко (Самойленко 46), Ментей, Чаус ( Литвиненко 76) .
Запасні: Шарай, Лакеєнко, Кривобороденко, Вересоцький
Тренер: Валерій Чорний
Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 659 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: