Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Мункач" U17 виступив на турнірі у Румунії
09:06
"Мункач" U17 виступив на турнірі у Румунії
На турнірі «Кубок ОТР», який проходив у румунському місті Чіксереда наш «Мункач» U-17 зайняв п'яте місце.

Команда з гравців 2001 р.н. U-17 2 серпня провела перший поєдинок на міжнародному турнірі “Кубок ОТР банка” в румунському місті Чіксереда проти однойменної місцевої команди. На жаль, підопічні Василя Куделка поступилися – 1:4 (гол у складі нашої команди забив Василь Хіміч).
 
У другому поєдинку суперником нашої команди став хорватський «Есзек». В ході матча за рахунку – 1:1 в складі нашої команди відбулося вилучення. Після якого хорватські однолітки сповна скористалися чисельною перевагою й провели в ворота мукачівців ще 5 м’ячів. Тож в другому матчі терпимо поразку – 1:6. У складі “Мункача” гол забив Михайло Добош.
 
Як повідомив тренер «мункачівців» Золтан Сільваші, що груповий етап змагань на цьому завершився й наша команда чекає на свого суперника з другої групи (де визначають місця в групі між собою угорські «Пушкаш Академія», «Ференцварош» та словацький «Дунайска стреда»).
 
В завершальному матчі за 5-те місце проти словацьких однолітків з ФК «Дунайска стреда» наші хлопці святкували перемогу – 3:2.
 
У складі «Мункача» перемогу команді принесли голи Ігоря Бекеша, Ласло Лушанського та Владислава Савки.
 
Прес-служба ФК "Мункач"
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 677 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: