Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" U19 готується до прийому лідера першості
08:58
"Мункач" U19 готується до прийому лідера першості
У середу, 5 квітня команда «Мункач» U-19 перенесеним поєдинком 7-го туру з лідером першої ліги ФК «Львів» відновить чемпіонат України.

У середу, 5 квітня команда «Мункач» U-19 перенесеним поєдинком 7-го туру з лідером першої ліги ФК «Львів» відновить чемпіонат України в першій лізі серед команд ДЮФЛУ U-19.
 
Тож думками про майбутнього суперника, підготовку до весняної частини чемпіонату ділилися провідні гравці нашої команди.
 
Володимир Дядюк, воротар:
 
- Володимире, наразі в команді з’явилося багато нових гравців. Скоро порозумівся з партнерами на футбольному полі?

- Так. У нас пройшов якісний відбір – залишилися в команді найсильніші виконавці. Та й сам відчуваю конкуренцію зі сторони Артема Кандиби.

- Що знаєш про суперника – ФК “Львів”?

- ФК «Львів» – сильний суперник. Дуже небезпечні стандарти в виконанні гравців львівської команди, слід діяти уважно й концентровано в цих моментах. Щодо підготовки, то з кожним заняттям додаємо у всіх компонентах гри, аналізуємо власні помилки й працюємо над тим, щоб вони не повторювалися.

- Команда в зимове міжсезоння взяла участь у зимовій першості та провела багато спарингів, у більшості з яких поступилася. Пропущені голи не виводять тебе з рівноваги?

- Відверто, ще раніше дуже хвилювався через пропущений м’яч, але тепер такого комплексу немаю. Вже після матчу аналізуємо причини з тренером, робимо висновки й рухаємося далі.

- Манера гри, якого з воротарів тобі імпонує?

- Іспанського кіпера «Манчестер Юнайтед» Давіда де Хеа, а на лінії подобається гра німецького воротаря каталонської «Барселони» Марк-Андре́ тер Ште́гена.

 
Руслан Гогерчак, захисник:
 
- Руслане, хоч ти молодий гравець, але вже встиг пограти в багатьох командах: починав у «Мункачі» далі перейшов до львівського інтернату «УФК-Карпати», потім в ужгородській «Говерлі» та «Спартакусі», нині знову повернувся до команди, в якій починав. Як оцінюєш нинішню нашу команду?

- У нас змінився стиль гри – демонструємо якісну гру, гравці прогресують. Стиль гри, який нам прививають – контроль м’яча, пресинг, протидія пресингу супернику відрізняється від інших команд. Дещо подібна манера гри нам привали в львівському УФК, думаю, що ця манера гри допоможе нам досягнути результат, на який націлюємося.

- З усіх поєдинків та спарингів, які провела команда а міжсезоння, який найбільше сподобався, а який би назвав провальним?

- Сподобався перший тайм товариського матчу з «Шахтерем» U-19. Була динамічна гра, на високих швидкостях. Не вдалася гра з «Минаєм» особисто для мене, хоч у цілому команда відіграла добре в цьому матчі, незважаючи на результат.

- Як налаштовуєш себе на матч проти ФК «Львів»?

- Звісно, мотивуємо себе і прагнемо лише перемогти в рідних стінах. Адже серйозно готувалися і взагалі хочемо стати переможцями не лише в цій грі, а у першій лізі

 
Валерій Паршин, півзахисник:
 
- Приїхав в Мукачево з Мелітополя. Дуже сподобалося місто, нова команда, дружній мікроклімат у колективі. Дуже цікавий стиль гри, не все відразу виходило, але призвичаївся і зумів здобути місце в основі команди.

- Чи маєш інформацію про стан справ найближчого нашого суперника – ФК «Львів»?

- Знаю, що у складі львів’ян відбулися серйозні кадрові зміни. До їх складу прийшли багато нових гравців, які мають досвід виступів у вищій лізі ДЮФЛУ. Тож суперник у нас буде хороший. Ми відповідно налаштовуємося на цю зустріч й гратимемо лише на перемогу. В свою чергу, сподіваємося на підтримку наших вболівальників.
 
 
Владислав Ярмошенко, півзахисник:
 
- Коли приїхав до Мукачева дуже сподобалося місто – мальовниче, є багато історичних визначних місць. Щодо команди, то імпонує стиль гри – не виносити кудись м’яч подалі, а вміння віддати партнеру вивірену передачу, контролювати м’яч – цей стиль класний. Дуже сподіваюся, що з поставленим завданням ми справимося.
 
 
Євген Підлепенець, півзахисник:
 
- В минулому захищав лави запорізького «Металурга» та «Олександрії», тож в «Мункачі» швидко адаптувався, в нас дружній колектив, з яким під силу добитися цілей, які ставлять перед нами, тобто стати чемпіоном першої ліги.
 
Нагадаємо, що матч 7-го туру «Мункач» – «Львів» відбудеться 5 квітня на мукачівському стадіоні «Авангард». Початок о 16:00.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1030 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: