Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" U19 громить "Гірник" U19 (ФОТО)
08:00
"Мункач" U19 громить "Гірник" U19 (ФОТО)
Мукачівські футболісти здобувають впевнену перемогу над львів'янами.

«Мункач» продовжує конкурентну боротьбу за друге – третє місце в другій групі з чернівецькою «Буковиною» та івано-франківським «Тепловиком», тож жодним чином не має права втрачати залікові бали, а тим паче, якщо матч проходить у рідних стінах.
 
З перших хвилин двобою господарі заволоділи ініціативою й відтіснили суперника до власного карного майданчика. А вже на 2-й хвилині Олексій Франчук виходив віч-на-віч з воротарем новояворівців, правда, останній зіграв надійно і рятує команду від гола. Та вже через 2 хвилини Василь Василинець прорвався через центр і кладе кулю точно в кут – 1:0.
 
На пропущений м’яч «Гірник» відповів потужним ударом з 25 метрів, Дядюк з труднощами за допомоги стійки бере цей м’яч. А на 30-й хвилині підопічні Дьордя Короловські та Золтана Сільваші подвоюють свою перевагу. Василинець правим флангом доходить до кутового прапорця, звідти переправляє на Франчука, який пробиває в ближній кут сходу – воротар парирує, а на добиванні першим встигає Ярмошенко – м’яч від захисника залітає в сітку воріт «Гірника» – 2:0. Вже на завершальній хвилині першого тайму Василинець виходив віч-на-віч з кіпером суперника, перекинув його, але м’яч з лінії воріт виносять захисники.
 
В другій половині матчу перевага господарів стала ще більш відчутною. Весь цей час наша команда провела поблизу штрафного майданчика гостей. І не дарма, вболівальники ще побачили чотири м’ячі на різний смак. На 50-й хвилині Франчук продерся крізь захисні редути суперника, обійшов воротаря й покотив м’яч під удар Євгену Підлепенцю, який кладе його точно в ворота – 3:0. А через 10 хвилин вже сам Євген обходить кількох захисників і пробиває низом по-під дальню стійку – 4:0. Та на цьому мукачівці не заспокоїлися – на 71 хвилині чергова атака господарів завершується дещо курйозним голом – здається новояворівці винесли м’яч подалі від своїх володінь, однак подачу в воротарський завершується черговим забитим м’ячем – перед воротарем його підправляє в сітку воріт суперника – Віталій Сурмач, який своєрідно відсвяткував взяття воріт біля кутового прапорця. На 77-й хвилині красенем-голом відзначається капітан мукачівців Віталій Трачук, який метрів з 25 кладе круглого в дальню дев’ятку. А крапку в цій зустрічі поставив Артур Пукіш, який зумів реалізувати вихід віч-на-віч з воротарем «Гірника». За цей гол Артура пораділа група вболівальників, які здається спеціально прийшли підтримати Артура в цій грі.
 
Тож 7:0 більш ніж переконлива перевага «Мункача» і хлопці вже думають про наступну домашню гру з рівненським «Вересом».

Золтан Сільваші (тренер Мункач): «Виграли впевнено. У першому таймі трохи важко було, але в другому Новояворівськ посипався. Контроль м'яча у нас був, то, що говорили і вимагали від футболістів на тренуваннях, то вони зараз і показали. Хлопці молодці, що просили, вони і зробили, головне, що на нуль в захисті зіграли».

 
Арбітр: Садковський Ігор (Тернопіль);
Асистенти арбітра: Дудаш Денис (Ужгород), Рубей Вадим (Іршава).
Спостерігач арбітражу: Буковецький Ромео (Хуст).
 
Стадіон «Авангард» м.Мукачево. Глядачів: 50
 
Перша ліга U-19. 12-й тур
 
«Мункач» (Мукачево) – «Гірник» (Новояворівськ) – 7:0 (2:0)
 
Голи: Василинець 4, Радюк 30 (автогол), Підлепенець 50,61; Сурмач 71, Трачук 77, Пукіш 79
 
«Мункач»: Дядюк Володимир (Кандиба Артем 73), Гаць Микола (Орсагош Дмитро 68), Занько Григорій, Гогерчак Руслан, Загієв Віталій (Папарига Роман 51), Трачук Віталій (к), Ярмошенко Владислав (Хміль Михайло 51), Вісторобський Денис (Паршин Валерій 62), Франчук Олексій (Сурмач Віталій 61), Василинець Василь (Пукіш Артур 64), Підлепенець Євген.
Старший тренер: Дьордь Короловські;
Тренер: Золтан Сільваші
 
«Гірник»: Нестеренко Єгор, Радюк Тарас, Добуш Тарас, Грицал Мар’ян, Андрушко Іван, Шуліга Орест, Чегіль Богдан, Мацелюк Олег, Амі Володимир, Орех Сергій (Нсукевич Владислав 58), Стень Олег (Сидяк Віктор 67).
Запасні: Мац Мар’ян, Хомік Володимир, Гогут Володимир, Павлисько Олег, Воробець Максим.
Тренер: Дугак Б.
 
Попередження: Загієв 47, Вісторобський 55, Франчук 67, Папарига 78 - Мацелюх 21, Шуліга 26, Грицан 28, Радюк 87
 
Фото з матчу дивіться тут: Сторінка ФК “Мункач” в Фейсбук
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1162 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: