Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" U19 не втримав нічию у грі з лідером
08:18
"Мункач" U19 не втримав нічию у грі з лідером
Мукачівська команда на домашньому стадіоні не змогла відібрати очки у лідера першості.

Перший матч у Новому році, та ще й проти лідера першості – це завжди великий і ризикований виклик. Саме таке непросте завдання стояло учора, 5 квітня перед командою “Мункач” U-19 учора, 5 квітня – відібрати на домашньому полі очки у лідера першості – ФК “Львів” U-19.
 
Сам матч можна назвати рівним, але нерезультативним на забиті м’ячі. Протягом першого тайму команди кілька разів обмінювались моментами. А все почалось з епізоду, який створив на початку стартової сорокап’ятихвилинки гравець команди з Галичини Павло Семенюк, який вирішив перевірити воротаря мукачівського клубу Володимира Дядюка.
 
Власне, протягом першого тайму боротьба точилась переважно на полі ФК “Мункач”. Львів’яни будь-яким чином намагались забити у першому таймі. Але під кінець гри футболісти ФК “Мункач” “прокинулись” і почали створювати небезпечні нагоди. Так, під кінець першої частини поєдинку Євген Підлепенець ледь не відкрив рахунок у матчі, влучивши у перекладину.
 
Варто зауважити, що саме Євген Підпеленець та Олексій Франчук активно створювали небезпечні епізоди біля воріт галичан.
 
Протягом другого тайму ініціативою більше володіли представники ФК “Мункач” U-19. Та суперники зі Львова, попри перевагу мукачівців у володінні м’ячем, відповідали гострими контатаками. Маємо віддати належне голкіперу “Мункача” Володимиру Дядюку, який рятував команду під час небезпечних випадів львів’ян. Зокрема, пожежі біля воріт закарпатців створював Віталій Дахновський, який з лівого флангу починав небезпечні контратаки.
 
Але в одному епізоді під кінець другого тайму Володимиру Дядюку не вдалось врятувати команду – відзначився забитим м’ячем футболіст ФК “Львів” U-19 Руслан Бариляк, який потужно пробив зі штрафного удару метрів з 35.
 
Саме цей єдиний гольовий епізод і вирішив долю усього поєдинку. 0:1 – і львів’яни повертаються додому зі здобутою перемогою.

Золтан Сільваші (головний тренер "Мункача"): "Поступилися не по грі. Мали моменти, як мінімум, нічия мала бути. Пропустили за п'ять хвилин до кінця, до цього свої моменти не забили. Одна з кращих наших ігор в сезоні, Львів, думаю, відчув суперника. Звичайно, прикро за гру".
 
Андрій Чих (старший тренер ФК "Львів"): "Більше боротьби, ніж гри було. В принципі нічийний матч, нам пощастило забити за п'ять хвилин до кінця зі штрафного, хоча мали два виходи один в один, але не реалізували.
 
Мункач заслуговував на нічию, це був би закономірний результат. Після першого тайму у нас у Широкого травма була. Довелося міняти, у нього голова захворіла."

 
Арбітр – Липко Мирослав (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра – Михайло Лялюк (Іршава), Денис Дудаш (Ужгород).
Спостерігач арбітражу – Ромео Буковецький (Хуст).
 
Стадіон “Авангард”, м. Мукачево. Кількість глядачів: 130
 
ФК “Мункач” U-19 – ФК “Львів”U-19 – 0:1
 
Гол: Руслан Бариляк, 85.
 
ФК “Мункач”: Володимир Дядюк, Микола Гаць, Григорій Занько, Руслан Гогерчак, Віталій Загієв, Віталій Трачук, Валерій Паршин (Денис Вісторобський, 71), Владислав Ярмошеенко (Віталій Сурмач, 63), Олексій Франчук, Євген Підпеленець, Михайло Хміль.
Головний тренер: Золтан Сільваші. Старший тренер: Дьордь Короловскі.
 
ФК “Львів”: Родіон Широкий (Василь Стеф’юк, 46), Станіслав Чепа, Руслан Бариляк, Віталій Глушко (Андрій Карвацький, 46), Євген Турко (Андрій Вичижанін, 66), Павло Семенюк (Артур Ременяк, 46), Віталій Дахновський, Олександр Савошко, Олег Горін (Тарас Синицький, 75), Михайло Зайчук, Юрій Шпирка (Максим Хімчак, 79).
 
Попередження: Підлепенець18 – Горін 15, Савошко 38, Глушко 39, Дахновський 86.
Прес-служба ФК "Мункач"
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться за посиланням.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 981 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: