Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" U19 переграє "Барсу" U19
09:13
"Мункач" U19 переграє "Барсу" U19
Мукачівці в першому матчі за вихід до фінальної стадії першої приймали в рідних стінах другу команду 1-ї першої групи – сумську «Барсу».

Тренерський штаб мукачівців налаштовував підопічних лише на перемогу в домашньому протистояні, причому з комфортним результатом.
 
Тож господарі з перших хвилин взялися до справи. Правда, в перші хвилини матчу гострий момент створили гості біля володінь Дядюка. Подача з кутового завершилася підбиранням сумчанами та ударом, до якого наш воротар не був готовий. На щастя, м’яч «лизнув» христовину повернувся в поле, де вже наші оборонці ліквідували загрозу. Далі ж наші хлопці почали активно використовувати високий прессинг на половині поля суперника, змушуючи гравців «Барси» помилятися. На 8-й хвилині мукачівці заробили право на кутовий подача з якого стала голевою. Спочатку м’яч намагався замкнути Олексій Франчук, алей ого удар заблокували захисники, а вже другий постріл від захисника Григорія Занька став точним і результативним.
 
Наші гравці після цього обертів не збавили, а постійно тримали в напрузі оборону суперника. Відмінно в нападі працював Євген Підлепенець, який накручував по кілька суперників, активно йому допомагали через фланги Віталій Сурмач та Олексій Франчук. Та й забійні моменти були саме в цієї трійці в першій половині зустрічі – через правий фланг партнери вивели віч-на-віч Віталія Сурмача, однак останній не зумів переграти воротаря суперника. Далі вже Сурмач вивів на ударну позицію Франчука, який пробивав сходу – знову блокує постріл кіпер «Барси». Ще одна нагода була в Франчука та Олексій заслабко пробив головою.
 
Другий тайм вийшов не таким рясним на гострі моменти, сумчанам вдалося перевести гру в центральну зону стало більше позиційної боротьби, верхових передач. Та все ж перевага була на боці господарів. Причому гострі моменти біля воріт сумської команди виникали після стандартів. Змусив суперника сфолити на підступах до власного карного майданчика Є.Підлепенець. Сам Євген і виконував стандарт – м’яч струсонув поперечину воріт. Далі Євген головою замикав передачу з кутового – м’яч прокотився в сантиметрах від стійки.
 
У відповідь сумчани вирішили перевірити Дядюка дальнім ударом – Володимир, хоч із труднощами, але з ударом справився. Кінцевий результат матча встановили гравці, які вийшли на заміну – Денис Вісторобський у цетрі прийняв м’яч і другим дотиком перекинув оборонців і віддав вивірену передачу на хід Василю Василинцю, той ще прокинув собі вперед, і філігранно перекинув голкіпера «Барси» – 2:0. Ще один епізод вартий уваги відбувся вже наприкінці: партнери вивели віч-на-віч Артура Пукіша, який на швидкості зближувався з воротарем «Барси», аж тут арбітр мату вирішив дати фінальний свисток – як на мене дуже неоднозначне рішення рефері. Чому ж суддя не дав дограти гострий епізод, так і залишилося загадкою для обурених уболівальників нашої команди.
 
Звісно, чудова перемога, але вирішальна гра відбудеться вже 2 червня в Сумах. Сподіваємося й віримо, що наші хлопці зможуть втримати потрібний результат і ми побачимо нашу команду в Поляні в фінальній стадії змагань.

 
Арбітр: Халявко Андрій (Львів);
Асистенти арбітра: Притула Василь, Кусень Данило (Львів);
Спостергіач арбітражу: Фреїк Ілля (Івано-Франківськ).
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево. Глядачів: 100, Температура:+22
 
Перша ліга ДЮФЛУ U-19. Плей-офф (перший матч)
 
«Мункач» (Мукачево) – «Барса» (Суми) – 2:0 (1:0)
 
Голи: Занько 9, Василинець 90
 
«Мункач»: Дядюк Володимир, Руслан Гогерчак, Занько Григорій, Загієв Віталій Микола Гаць, Трачук Віталій (к) (Баятян Артем 87), Віталій Сурмач (Василинець Василь 46), Ярмошенко Владислав (Хміль Михайло 71),Паршин Валерій (Вісторобський Денис 56), Євген Підлепенець, Франчук Олексій (Пукіш Артур 75)
Запасний: Кандиба Артем
Тренери Дьордь Короловські, Золтан Сільваші
 
«Барса»: Сініцин Єгор, Бокач Олександр (Загорулько Ян 75), Дробоног Олександр, Ковтонюк Костянтин (Курило Владислав 75), Бужин Микола, Сидоренко Ярослав, Тарабара Дмитро (Руталь Євгеній 71), Бересток Павло, Усатенко Олексій, Старченко Денис (Жалдак Роман 62), Фадєєв Олександр (к).
Запасні: Малиновський Артем, Білошниченко Богдан, Бушля Антон.
Тренер: Олексій Ігулінов
 
Попередження: Ярмошенко 20, Занько 81 – Бокач 37, Ковтонюк 63
Прес-служба ФК "Мункач"
Фото з матчу дивіться тут: Сторінка Мункача в Фейсбуці
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1140 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: