Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Мункач" U19 у товарняку переміг "Поляну" (ФОТО)
09:08
"Мункач" U19 у товарняку переміг "Поляну" (ФОТО)
Cьогодні, 3 серпня “Мункач» U-19  н стадіоні в Нижньому Коропці провів черговий спаринг проти вищелігового ФК «Поляна».

Мукачівці, незважаючи на те, що лише вчора провели контрольний матч проти новодавидківського ФК «Ф.Медвідя» й у цій грі виглядали значно свіжішими за свого суперника.

Сам поєдинок у часовому вимірі тривав вже за звичним для нашої команди сценарієм у три тайми.

У першій половині зустрічі вже на на 9 й хвилині.  забиває Олександр Климець з пасу Артура Рябова. Як виявилося, це лише був початок для Олександра, бо ще до завершення тайму він двічі вразив ворота полянців – на 25 хв. він подвоює перевагу «Мункача» з передачі Максима Кодрі, а  на 29 хв. Олександр замикає передачу Артема Атамаса

Початок другого тайму знову був за номінальними господарями. Чудову нагоду для взяття воріт втратив Атамас. А далі полянці зуміли забити Олександр Міклош скорочує відставання. Ще через 7 хвилин все той же О.Міклош міг звести перевагу мукачівців до мінімальної, однак не влучив.

У третьому таймі перевага підопічних Віктора Ряшка стала ще більш відчутнішою. Іван Байса наздогнав мячів на правій бровці прострілив на лінію карного майданчика,  де м’яч після рикошету потрапив до Василя Луціва, який пробив точно  попід стійку – 4:1.

Невдовзі  О.  Климець знову втратив нагоду реалізувати – врятував воротар, але вже через хвилину ситуацію виправив Максим Кодря, який дотепно пробив у ближній кут 5:1. З таких рахунком завершився цей спаринг.

Як зазначив старший тренер мукачівців Віктор Ряшко, що хлопці матимуть кілька днів вихідних, а у вівторок, 8 серпня знову розпочнуть тренування. На четвер, 10 серпня  в «Мункача»  запланований спаринг у Поляні проти львівських «Карпат». Початок об 11:00

Прес-служба ФК “Мункач”

Фото тут
 

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1028 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: