Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" U19 вириває перемогу у "Поділля" U19
20:58
"Мункач" U19 вириває перемогу у "Поділля" U19
Мукачівська команда у рамках 10-го туру чемпіонату U19 Першої ліги приймала у себе вдома хмельницьке "Поділля".

Напередодні цієї гри мукачівці чекали лише одного – реваншу за поразку у Хмельницькому. Утім, на власному полі помститись гостям не вдалось. Саме з настроєм перемоги до цього поєдинку готувались господарі. Але суперник виявився міцним горішком. Тому гра виявилась напруженою, з драматичним фіналом.
 
Перший тайм не був багатий на гострі епізоди. Гра точилась переважно у центрі поля. Поодинокі моменти були лише на початку матчу. Єдиний епізод, який запам’ятався уболівальникам – це гол, яким відзначився гравець гостьової команди Андрій Богославський.
 
Друга сорокап’ятихвилинка була багатшою на епізоди та гострі моменти. Варто згадати про активні рейди Євгена Підлепенця, який з правого флангу постійно атакував на ворота хмельничан. Одна з таких гострих атак закінчилась заробітком кутового удару. Саме під час пробиття кутового мукачівці заробили пенальті. З одинадцятиметрової точки першим забитим м’ячем відзначився Михайло Хміль. Однак хмельничани швидко оговтались після такої відповіді, і на поле вийшов Віталій Миколайчук. Як тільки він вийшов на поле, одразу забив другий м’яч у ворота мукачівця Володимира Дядюка.
 
Здавалось би, все, перемога майже у руках гостей. Та Євген Підлепенець не втомлювався атакувати і не давав розслаблятись гравцям команди з Хмельницького. Врешті, він і заробив пенальті у ворота “Поділля”. А забив другий м’яч гравець “Мункача” Григорій Занько – 2:2. Та це ще далеко не фінал. Євген Підлепенець, напевно, до останнього вірив у перемогу своєї команди і забив третій м’яч у ворота хмельничан. Сценарій цього голу був звичним для нього: мукачівець обійшов і захисників, і воротаря Сергія Шевченка. 3:2 – вольова перемога “Мункача”.

Золтан Сільваші (тренер Мункач): «Весь час наздоганяли. І ще - у нас як фобія, зі штрафних і кутових отримуємо, сьогодні два, в минулому матчі теж пропустили. Будемо робити розбір, чому так. Наші моменти забили, все залітало сьогодні».

 
Арбітр: О. Маковій (Чернівецька область).
 
"Мункач" (Мукачеве) U-19 - "Поділля" (Хмельницький) U-19 - 3:2
 
Голи: Хміль, Занько, Підлепенець - Богослваський, Миколайчук.
 
Мункач (4-3-2-1): Дядюк - Гаць, Данько, Гогерчак, Загієв - Трачук, Хміль, Ярмошенко - Франчук, Сурмач - Підлепенець.
Тренер: Золтан Сільваші.
 
Поділля (4-2-3-1): Шевченко - Джурко, Богославський, Степаненко, Орошкевич - Худик, Ліповуз - Бабак Морговскій, Чуловскій - Наконечний.
Тренер: Віталій Костишин.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1021 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: