Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Мункач" U-13 знову перший на "Галицькій зимі-2019"
09:48
"Мункач" U-13 знову перший на "Галицькій зимі-2019"
Мукачівська команда з гравців 2006 р.н. неперевершено виступила на традиційних всеукраїнських змаганнях у Львові «Галицька зима».

У цій віковій групі змагалися 20 команд, які були розділені на 4 групи (по 5 команд). Лише переможець групи виходив до наступного етапу турніру – півфіналу.

Підопічні Мирослава Бундаша у групі конкурували за потраплянні до півфіналу з «Дніпром-2», вінницькою «Нивою», київським ДЮСШ-15 та ФК «Львів». Наші хлопці з завданням блискуче впоралися й посіли першу сходинку. До вашої уваги результати матчів: «Мункач» (Мукачево) – «Дніпро-2» (Дніпро) – 3:0; «Мункач» – «Нива» (Вінниця) – 4:0; «Мункач» – ДЮСШ-15 (Київ) – 4:0; «Мункач» – ФК «Львів» – 0:0.

У півфіналі «Мункач» зійшовся з ФК «Львів – 2007» й зумів здобути перемогу – 1:0. У фіналі підопічні Мирослава Бундаша зіграли внічию – 0:0 з винниківським «Рухом», а в серії післяматчевих пенальті мукачівці були влучнішими за однолітків «Руху».

Окрім перемоги, двоє гравців «Мункача» стали переможцями номінацій. «Кращим воротарем»  було визнано Івана Кубарича, а в номінації «Кращий гравець»  спеціальний приз дістався півзахиснику «Мункача» Володимиру Герцу.

До слова, підопічні Мирослава Бундаша вже вдруге поспіль перемагають на цьому турнірі. Тож вітаємо нашу команду та тренера з перемогами – так тримати й далі!
Прес-служба МФА
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 642 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: