Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" виїхав з "Епіцентру" без очок
22:49
"Мункач" виїхав з "Епіцентру" без очок
У матчі 6-го туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги МФА грав на виїзді з дунаївським «Епіцентром».

Дунаївці в минулому сезоні тривалий період конкурували з рештою лідерів у боротьбі за потрапляння до першої ліги, однак, наприкінці серія поразок призвела до того, що «Епіцентр» випав з обойми лідерів. Цей сезон «Епіцентр» поступився лише лідерам – «Лівому берегу» та «ЛНЗ», була ще поразка «Чайці» в решті дунаївська команда вигравала.

Матч з МФА розпочався доволі рівно, а на 35-й хвилині Вадим Лучка взяв гру на себе протягнув м’яча практично з центральної частини поля, по дорозі обігравши кількох гравців «Епіцентра», й ефектно завершив свій сольний прохід. «Мункач» повів – 1:0.

Господарі довго запрягали, й на 67-й хвилині матчу таки домоглися свого – після затяжної атаки Микола Буй доволі несподівано пробив, і м’яч здається зрикошетив від нашого оборонця, тож кіпер МФА не зреагував – 1:1. А на 79 та 84-й хвилинах господарі довели справу до перемоги, причому в обох випадках господарі реалізували свої нагоди після ударів головою.  Тож поразка, яка вже стає третьою поспіль для мукачівців.   


Епіцентр - МФА 3:1

Голи: Буй, 67, Якубов, 79, 84 - Лучка, 35.

Епіцентр: Сергій Чернобай, Олександр Жмуйда, Володимир Сениця, Євгеній Захарченко, Олег Нечипоренко, Олександр Кіцак, Микола Буй, Євгеній Немтінов, Тарас Пліс, Андрій Беженар, Руслан Івашко.

Мункач: Олександр Чернятинський, Любомир Степанчук, Тарас Галас, Василь Луців, Дмитро Добранський, Степан Григоращук, Назар грицак, Петро Луців, Вадим Лучка, Сергій Стень, Максим Гірний.
Запасні: Ростислав Дегтяр, Даниїл Волков, Мирослав Бундаш, Артем Вовкун, Анатолій Сньозик, Віталій Фаресеєнко.
Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 415 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: