Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" завдає нищівної поразки "Вересу" (ФОТО)
09:58
"Мункач" завдає нищівної поразки "Вересу" (ФОТО)
Мукачівська команда на домашньому стадіоні провела сім голів у ворота суперника.

Щоб не випасти з боротьби за фінал в першій лізі ДЮФЛУ U-19 «Мункач» зобов’язаний виборювати перемоги в матчах, що залишилися зіграти в груповому етапі цього сезону. Тож в завершальній домашній зустрічі мукачівці в рідних стінах приймали одного з аутсайдерів ліги – рівненський «Верес».
 
Перша половина поєдинку пройшла за невеликої ігрової переваги господарі, в яких не клеїлася гра попереду. Та й створили господарі перед володіннями «Вереса» – не надто багато. Підлепенець завдавав удару з метрів 12, надійно зіграв воротар, згодом атаку господарів завершував Баятян – вище воріт, декілька разів в штрафний вривався Віталій Сурмач, та постійно затягував з ударом. Лише наприкінці тайму Євген Підлеменець після кутового точно замикає передачу партнерів. Але в завершальній атаці першого тайму гості зуміли забити гол у роздягальню й зрівняти результат матча.
 
Як виявилося цей гол подіяв на господарів наче подразник, бо в другій половині наша команда, наче лавина насунулася на ворота «Вереса» й просто зім’яла суперника. На 51 –й хвилині знову відмінно грає Підлепенець, який випередив голкіпера після подачі партнера і скоригував м’яч повз нього в сітку воріт. Через 10 хвилин Артем Баятян у штрафній суперника приймає головою скидку партнера, а другим дотиком спрямовує м’яч точно в дальній кут воріт. На 72-й хвилині знову голом-красенем заявив про себе Є.Підлепенець. До цього він виконав штрафний удар воротар відбив, далі підбір знову був за нашою командою. Після нетривкового комбінування м’яч знову опинився в ногах Євгена, який собі підправив його під ударну ліву й філігранно підкрутив під дальню стійку – 4:1. Наступний гол створили гравці, які щойно вийшли на заміну. Артур Пукіш перехопив передачу на захисника гравця «Вереса», зблизився до воріт суперника підкотив по лінії воротарського майданчика під удар Владиславу Ярмошенку, який розстрілював пусті ворота -5:1.
 
Далі відповіли гості. За 35 метрів до воріт рівненські гравці заробили право на штрафний. Подачу з якого точно в кут замикає Киричук. Правда вже за дві хвилини мукачівці відповідають черговим голом. Цього разу вже Підлепенець асистував Пукішу, Євген віддав вивірену передачу в коридор між двох захисників, а Артур швидше був біля м’яча, ніж воротар суперника й забиває шостий гол у ворота рівненського клубу. Та й це ще був не кінець, вже на завершальних хвилинах невгамовний Євген Підлепенець просто розірвав захист суперника разом з воротарем і практично заніс м’яч у ворота суперника. Тож 7:2 більш ніж переконлива перемога «Мункача» перед важливим завершальним матчем групового етапу проти лідера групи – ФК «Львів».

 
Арбітр: Кошура Андрій (Чернівці);
Асистенти арбітра: Денис Дудаш (Ужгород), Вадим Рубей (Іршава);
Спостергіач арбітражу ФФУ: Василь Козик (Мукачево).
Стадіон «Авангард» м. Мукачево. Глядачів: 150, температура:+24
 
Перша ліга. Чемпіонат U-19 ДЮФЛУ. 13-й тур
 
«Мункач» U-19 (Мукачево) – «Верес» U-19 – 7:2 (1:1)
 
Голи: Підлепенець: 45, 51, 72, 89; Баятян 61; Ярмошенко79, Пукіш 87 – Баранович 45+1, Киричук 85
 
«Мункач»: Дядюк Володимир, Гаць Микола, Занько Григорій, Гогерчак Руслан (Береш Антон 76), Папарига Роман, Трачук Віталій (к), Хміль Михайло (Паршин Валерій 71), Вісторобський Денис (Ярмошенко Владислав 64), Підлепенець Євген, Сурмач Віталій (Василинець Василь 60), Баятян Артем (Пукіш Арткр 72).
В запасі: Кандиба Артем
Тренери: Дьордь Короловські, Золтан Сільваші
 
«Верес»: Грилюк Микола, Бугаєць Владислав, Киричук Володимир, Тимошицький Сергій (Креул Микола 62), Гуринович Олексій, Приходько Андрій, Луць Юрій (Нагуйник Ілля 75), Баранович Максим, Мангур Михайло, Гайдучик Микола (к), Джун Андрій (Нікітчук Валерій 72)
В запасі:Фомін Василь, Єрмолін Василь, Гордійчук Сергій, Кравчук Сергій.
Тренер: Баль О.М
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1128 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: