Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » На "Автомобілісті" "сухо" (ФОТО)
18:37
На "Автомобілісті" "сухо" (ФОТО)
Команди з різних полюсів таблиці не змогли визначити сильнішого.

На Коли лідер чемпіонату приїздить до аутсайдера, до здавалось доволі легко спрогнозувати результат. Однак у цій грі все було не так просто. Хуст на цю гру приїхав без своїх ключових гравців Владислава Микуляка та Володимира Корнутяка, які поїхали на календарну гру Минаю, адже працюють там тренерами. У господарів також були втрати – це основні захисники Едгард Русин та Миролсав Скрип.

Тож на полі точилась здебільшого рівна гра, команди обмінювались гострими моментами, але воротар сьогодні грали надійно. В одному з епізодів Фляшко прорвався справа до воріт і з гострого кута намагався пробити Гречку, але безрезультатно. Біля інших Дзьоба зі штрафного з 22 метрів поцілив у ближню дев’ятку, Сидоренко відбиває. 
 
У другій половині гри господарі створили декілька перспективних атак, однак із завершенням постійно були проблеми. На 57-ій хвилині Габовда пробивав з 14 метрів, але не сильно і кіпер забирає. В одній з контратак Козуб відкинув під удар Джанді, його удар з 17 метрів парирує Сидоренко.

У гостей крім декількох стандартів можна згадати удар Хайнаса справа з 15 метрів, круглий пройшов повз дальній кут.

На 87-ій хвилині ще один контрвипад середнянців завершився ударом Ролі після скидки від Габовди, але не точно.

Хуст втрачає очки, а з ним і лідерство у таблиці. Середнє перериває свою шестиматчеву серію поразок із трьома пропущеними голами і вдруге у сезоні набирає один бал. Команді Ковача знову забракло вдачі на завершальній стадії атак, саме у цій грі вони були найближче до першої перемоги у сезоні. 
 

ФК «Середнє» – ФК «Хуст» – 0:0

Середнє: Ерік Гречка - Сергій Колобов, Едуард Дзьоба, Іван Ільчук, Богдан Зуб - Іван Ковач, Віталій Медведєв, Валерій Роля (Сергій Далекорей, 87), Микола Джанда (Роман Черевка, 72), Юлій Козуб (Ротислав Микла, 80)  – Тиберій Габовда.
Запасні: Олександр Костик, Олександр Семків.
Тренер – Іван Ковач.

Хуст: Владислав Сидоренко - Віталій Кузнецов (Микола Пилип, 46), Владислав Іванов, Віктор Микуляк (Михайло Алексик, 46), Роберт Пилип – Ігор Тихненко, Владислав Хайнас, Максим Кодря, Вадим Веселовський (Юрій Галай, 46) – Михайло Фляшко, Роман Дочинець (Михайло Томишин, 75). 
Запасні: Віктор Зейкан, Василь Ізяник.
Тренер – Іван Шанта.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 584 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: