Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Берегівщині мають намір створити дитячу лігу
13:29
На Берегівщині мають намір створити дитячу лігу
Вже сьогодні багато охочих підтвердили, що на наступний сезон заявлять і своїх зовсім юних вихованців до чемпіонату.

13 травня в приміщенні Берегівської районної ДЮСШ з ініціативи голови Берегівської районної федерації футболу, директора Берегівської районної ДЮСШ Олександра Чегіля відбулося засідання по створенню дитячо - юнацької футбольної ліги району.

Під час засідання Олександр Чегіль наголосив на необхідності створення цієї організації, яка займатиметься розвитком, популяризацією та організацією змагань дитячо - юнацького футболу в районі.

В процесі обговорення питання ініціатива була підтримана і схвалено рішення створити ДЮФЛ району та провести чемпіонат в травні - червні 2014 року. Затверджено положення, календар та жеребкування. В змаганнях приймуть участь команди у двох вікових категоріях. Старша група 2001-2002 , молодша 2003 - 2004 років народження. До участі в змаганнях подали заявку команди Яноші, Гать, Велика Бийгань, Дийда, Вари, Бадалово, Великі Береги та обєднана команда Батьова та Свободи.

Підтримано рішення ігри проводити на газонах зі штучним покриттям. Проте на наступний рік планується задіяти і класичні стадіони з травою. Команди розбиті на дві зони за теріториальним принципом. По дві кращі команди в кожній віковій категорії по завершенню групового етапу, зіграють у півфіналах та фіналі. Змагання проходитимуть з 24 травня і завершаться 28 червня.

Також ДЮФЛ району буде хорошою підготовкою юнаків для футбольних команд району. Вже сьогодні багато охочих підтвердили, що на наступний сезон заявлять і своїх зовсім юних вихованців до чемпіонату.


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 645 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: