Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » На Берегівщині пройшов дитячий турнір U-9
21:31
На Берегівщині пройшов дитячий турнір U-9
18 лютого на майданчику зі штучним покриттям Яношівської ЗОШ Берегівська районна ДЮСШ провела першість з футболу серед наймолодших учасників

На Берегівщині пройшов дитячий турнір U-9 Грали юні футболісти 2007 – 2008 років народження. В змаганнях взяло участь чотири команди. Три з яких представляли районну ДЮСШ, це групи Ігоря Муски, Василя Пануліна, Дьордя Пейтера та команда ДЮСШ міста Берегово (тренер Іван Сливка). 

Ігри проходили за коловою системо, кожна команда зустрічалася з кожною. З першої гри пристрасті вирували на полі. Юні футболісти підбадьорувані чималою кількістю вболівальників (переважно батьки та члени їх родин) намагалися показати всі свої здібності і перемогти.

Після проведених шести ігор, організатори турніру підвели підсумки. Три команди набрали по п’ять очок і місця визначалися за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів. Найкращі показники у підопічних Ігоря Муски і команда під його керівництвом зайняла перше місце. Другі - підопічні Василя Пануліна, на третьому місці вихованці міської ДЮСШ (тренер Іван Сливка). І замкнули турнірну таблицю підопічні Дьордя Пейтера.

По завершенню турніру голова Берегівської районної федерації футболу, директор Берегівської районної ДЮСШ Олександр Чегіль привітав учасників змагань та вручив кожній команді кубок за зайняте місце.
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться тут.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1011 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: