Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » На Берегівщині розпочались ігри районної ДЮФЛ (ФОТО)
20:38
На Берегівщині розпочались ігри районної ДЮФЛ (ФОТО)
12 травня у Берегові стартували ігри чергового сезону дитячо–юнацької футбольної ліги Берегівського району.

На Берегівщині розпочались ігри районної ДЮФЛ (ФОТО)
Цього сезону на старт вийшли юнаки 2007 – 08 років народження. Перед стартом першої гри, на відкритті, учасників змагань привітали голова берегівської районної федерації футболу, директор районної ДЮСШ Олександр Чегіль та співзасновник ДЮФК «Берегвідейк» Степан Медвідь, які побажали учасникам змагань яскравих перемог, впевненості і натхнення.
 
Ігри чемпіонату триватимуть два місяці, за період якого 9 команд – учасниць в два кола, боротимуться за перемогу в чемпіонаті. За словами голови ДЮФЛ Берегівського району Жолта Леврінца: «Метою проведення такого чемпіонату є популяризація футболу серед дітей Берегова та району, визначення кращих команд та футболістів, для формування збірної команди для участі в змаганнях вищого рівня».
 
Після відкриття розпочалися ігри. Першими на поле вийшли ДЮФК «Талісман» Великі Береги та ФК «Нодьдобронь». Юні футболісти з перших хвилин почали показувати вміння і навички, які здобули в результаті наполегливих тренувань. Перший гол нового сезону ДЮФЛ забив футболіст «Талісману» Кріштоф Хіміч. Невдовзі «Нодьдобронь», скориставшись помилкою в захисті суперника, рахунок зрівняв. Не дивлячись на багато гольових моментів, нічийний рахунок не змінився до фінального свистка. В другому матчі туру берегівський «Юнайтед» та SC «Small Miracles» з Великої Доброні розписали нульову нічию. Третя гра туру теж не виявила переможця, «Монако» Берегово зіграло внічию з ФК «Нодьберег» 1:1. Остання гра туру не відбулася. Свої корективи в календар змагань внесла погода. Проливний дощ, на жаль не дав змоги провести гру. Організатори змагань вирішили зіграти цю гру в резервний день.
 
Хочеться відмітити, що керівництво ДЮФЛ району подбало і про зайнятість юних футболістів між іграми, де веселу програму для них проводив Володимир Балацький з музичним супроводом. Тож нудьгувати не довелося.
 
Матчі другого туру, пройдуть в наступний четвер на майданчику зі штучним покриттям великоберезької ЗОШ І-ІІІ ступенів. ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на сторінці Берегівської ФФ Фейсбук
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 791 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: