Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Берегівщині стартує 10 тур чемпіонату району з футболу
12:57
На Берегівщині стартує 10 тур чемпіонату району з футболу
4 серпня, стартує друге коло чемпіонату району з футболу.

4 серпня, стартує друге коло чемпіонату району з футболу. Одразу ж десять цікавих матчів у двох лігах будуть розігрувати чергові очки в турнірний залік.

Вже в десятому турі зустрінуться гранди Берегівського футболу «Фенікс» Бадалово та ФК «В. Бийгань».

с. Бадалово, стадіон «Фенікс», юнаки: 15:30, дорослі: 17:00
«Фенікс» Бадалово – ФК «В. Бийгань»
Гра першого кола: 1:4


Календарний план чемпіонату ще навесні звів чемпіона і віце-чемпіона в першому турі. Тож, і друге коло відкриватимуть другим «матчем сезону» (враховуючи, що перший був навесні). В першій грі підопічні Тараса Вайданича впевнено перемогли гравців Томаша Снопчака. Тоді багато хто говорив про велику перевагу великобийганців, про те, що рівних в чемпіонаті їм нема. Та пройшло вісім турів і ФК «В. Бийгань» залишається в лідерах, випереджаючи свого суперника «Фенікс» всього на одно очко. Отож, гра в неділю спокійно може виявити нового лідера чемпіонату.

Перерва. Літня перерва між двома колами давала командам більше часу на перевірку своїх сил. Контрольні ігри, перегляд потенційних новачків – це саме те, чим займалися наші команди під час умовної «відпустки». ФК «В. Бийгань» працював на награванні свого складу. Матчі з ФК «Дийда», ФК «Коропець» та ФК «Петрово» проходили завжди в формуванні основного складу команди. Тарас Вайданич намагався ретельно вивчити можливості кожного гравця на кожному клаптику поля. Та спочатку у керманича чемпіонів не все виходило добре. Поразка від ФК «Коропець» — 0:2 та невдача проти ФК «Дийда» — 1:2, змусили Вайданича запросити декілька нових гравців. Черговий спаринг проти ФК «Дийда» приніс бажаного результату – 3:0. Далі команда зіграла матч проти обласної команди ФК «Петрово», в якій поступилася з рахунком – 2:3.

Бадалівскький «Фенікс» проводив тренувальний збір з більш іменитими суперниками. Спочатку команда Томаша Снопчака провела гру проти першолігової «Ниви» з Тернополя. Там команда з нашого району показала справжній бій команді вищою за рангом в першому таймі. Проте у другому фізичних сил забракло – 0:3 на користь «Ниви». Другий спаринг проти ФК «Шом» — 1:1. А далі матч проти титулованої обласної команди ФК «Поляна». Гравці «Феніксу» постійно ввели в рахунку, але в підсумку їх підвели останні хвилини матчу – 3:4 на користь ФК «Поляна».

Підсилення. На початку нового сезону декілька гравців «Феніксу» покинули розташування команди, а екс-гравець бадалівців Сергій Горзов перейшов до ФК «В. Бийгань». Після першого кола вже у матчі «Фенікс» Бадалово – «Нива» Тернопіль можна було спостерігати за Миколою Нодьем, який в першому колі захищав кольори ФК «В. Бийгань». Ще декілька заявлених гравців тренерський штаб «Феніксу» не розголошує пресі. Мовляв, у неділю прийдете самі все побачите. Натомість ФК «В. Бийгань» запросив до себе досвідченого і забивного атакуючого півзахисника Ігоря Калапача. Колишній бадалівець Алекс Деяк також у розташуванні Тараса Вайданича, а ще молодий Ігор Кузнецов, який донедавна захищав кольори ужгородського «СДЮШОРу».

Перевага в матчі. В цій грі багато, що залежатиме від дванадцятого гравця – тобто вболівальників. Для всіх не секрет, що у Бадалові вболівати люблять і роблять це потужно. Фактор домашнього поля буде відверто грати на корить «Феніксу». Проте все буде вирішуватись на полі.

Особливість матчу. Особливістю матчу можна назвати те, що ця гра збере вболівальників із всіх куточків нашого району. Та й ще один факт не можна залишити без уваги. Багато вболівальників вважає, що переможець в цій грі стане чемпіоном, адже три очки нададуть команді-переможниці перевагу над своїм суперником і в другому колі її не віддадуть.

с. Дийда, стадіон «Сільський», юнаки: 15:30, дорослі: 17:00
ФК «Дийда» — ФК «Гут»
Гра першого кола: 0:1


ФК «Дийда» в очікуванні своїх кращих результатів. В офіційних матчах чемпіонату (якщо не враховувати матчі в кубку району) дебютує новий наставник команди Іштван Гіді, який останнім місцем роботи мав «Зірку» з Берегова. ФК «Гут» буде відстоювати в цьому матчі три очки, адже команда може поборотися за друге, а то і за перше місце в турнірці, враховуючи матч «Фенікс» — ФК «В. Бийгань».

с. Шом, «Сільський» стадіон, юнаки: 15:30, дорослі: 17:00
ФК «Шом» — «Артос» Гать
Гра першого кола: 1:6


В першому матчі між цими командами боротьби не відбулося. Хоча усі матчі між цими двома суперника проходять дуже гаряче. Між Гатю та Шомом проходить своєрідне дербі, за яким завжди приємно спостерігати. ФК «Шом» буде реабілітовуватись перед власними вболівальниками за нищівну поразку в першому колі, а гравці «Артосу» будуть доводити, що виліт із кубка району просто невезіння.

с. Яноші, стадіон «ім.. Д. Борно», юнаки: 14:00, дорослі: 15:30
ФК «Яноші» — ФК «Батьово»
Гра першого кола: 2:1


Ця гра за домовленістю обох команд буде відбуватись в середині дня. Безперечним фаворитом в цій зустрічі виступлять гравці Яношів, та враховуючи спеку, яка може бути в таку ранню годину перебіг подій може бути різним. ФК «Батьово» після невдалого першого кола намагатимуться довести, що вони не зайві у Вищій лізі, адже попри результат команда не втекла від своїх проблем, а продовжила відважно боротися.

с. Ремети, стадіон «Сільський», юнаки: 15:30, дорослі: 17:00
ФК «Ремети» — ФК «Вари»
Гра першого кола: 0:1


Здається у Віталія Азарова команда почала грати. Перемога в кубку району над командою «Артос» дасть ФК «Ремети» більше впевненості та волі до перемог. Проте всі пам’ятають драматичну розв’язку в першому матчі між цими командами. Підопічні Азарова всю гру «давили» підопічних Ласло Дерра, але в підсумку поступились в кінці матчу (навіть пенальті не реалізували гравці ФК «Ремети» в тому матчі). Але сьогодні «Ремети» зовсім нова команда. Оновлений склад, багато молодих гравців, а головне — команда почала забивати (про це свідчать дві кубкові гри проти «Артосу» — 3:2, 1:1), чого в першому колі не було.
Джерело

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 947 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: