Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Берегівщині стартує зимова першість
22:59
На Берегівщині стартує зимова першість
У зв’язку з поганими погодними умовами, старт зимової першості району було перенесено з 4 на 11 лютого.

На Берегівщині стартує зимова першість

Таким чином першість стартує наступної неділі. Як правило в цей період, тобто в період зимової першості, на вболівальників чекають багато сюрпризів. То і не дивно. Адже в міжсезоння у багатьох команд відбуваються кадрові зміни. Одні команди підсилюються новими виконавцями, інші втрачають ряд футболістів. Що очікує на вболівальників в першому турі зимової першості?

ФК «Кідьош» - ФК «Запсонь»

В минулому сезоні ці два колективи завершили чемпіонат району на різних полюсах. ФК «Запсонь» завоював бронзові медалі. ФК «Кідьош» опинився на дні турнірної таблиці. Але, як говорилося вище, в командах сталися кадрові зміни. Колективу з Кідьоша вдалося зберегти минулорічний склад, до того ж є незначні поповнення. У команди з Запсоня великий відтік провідних виконавців. Ряд футболістів не візьмуть участь в зимовій першості по причині виступів за кордоном. Покинув колектив лідер атак команди, кращий нападник минулорічного чемпіонату Роберт Давід, який виступатиме за берегівську «Зірку». Є новачки – Іван Сливка та Віктор Парада. До першої гри не виключені ще поповнення. То ж гра обіцяє бути цікавою і віддавати комусь перевагу не варто. 

17 03 18 telikupa elodontok 034


















ФК «Берегуйфолу» - ФК «Батьово»

ФК «Берегуйфолу», для вболівальників і суперників темна конячка. Колектив з цього населеного пункту, вже давно не виступав в районних змаганнях. Але треба відмітити, що в Берегуйфолу завжди були добротні футболісти. Хоча б згадати Адама Пушкаша, який не перший рік виступає в чемпіонаті району та області. В різних командах району вдало виступали Матяш Сій, Бейло Пушкаш, Адріан Кенейз та інші. Вболівальники зі стажем пам’ятають футболістів з Берегуйфолу, таких як Арпад Матей, Віталій Попович, Бейло Пушкаш –старший, Іван Гузиекць. Є сподівання, що колектив зможе протистояти більш досвідченому супернику. ФК «Батьово» після кількарічної перерви, минулого сезону відновив свої виступи в районних змаганнях. Колектив не мав стабільності, але в окремих іграх створював сенсації. В цьому сезоні, команда поповнилася новими виконавцями. Наприклад Юрій Каганець, добре відомий берегівським вболівальникам за виступами за ФК «Берегово» в чемпіонаті області. Тренером команди став Ігор Чернік, який повинен змінити гру команди і вирішувати поставлені перед ним нові задачі. Адже Ігор Олександрович має хороший досвід футболіста, який багато років виступав за команди майстрів. Таких як «Кривбас» Кривий Ріг, ФК «Зірка» Кіровоград, ФК «Ігросервіс» Сімферополь, ФК «Полтава», МФК «Миколаїв», ФК «Гірник » Кривий Ріг.

17 03 04 telikupa 4 fordulo 039















ФК «Талісман» В. Береги – ФК «Артос» Гать

Заключна гра першого туру зимової першості, між цими колективами повинна бути найцікавішою. В останньому сезоні «Талісман» виграв два трофеї – Кубок та Суперкубок району. Для «Артоса» минулий сезон був найневдалішим за кілька останніх років. Як в одному так і в іншому колективах сталися кадрові зміни. «Талісман» покинуло ряд гравців, які перебралися в Кідьош та Берегуйфолу. Але ці втрати, за словами керівництва клубу не суттєві. Є нові поповнення. Василь Горський, який минулого сезону виступав за ФК «Середнє» в чемпіонаті Закарпаття та ще ряд футболістів, які виступали за ФК «Яноші». В «Артосі» після невдалого сезону відбулися суттєві зміни. В процесі підготовки до нового чемпіонату, керівництво клубу вирішило запросити нових вихованців, які повинні повернути колективу колишні позиції в чемпіонаті. Із знайомих прізвищ воротар Едуард Феденишинець, Віталій Загієв та Петро Буда, які минулого сезону з ФК «В. Бийгань» вибороли срібні медалі чемпіонату.
 

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 742 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: