Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Берегівщині відбулось засідання виконкому районної федерації
08:44
На Берегівщині відбулось засідання виконкому районної федерації
30 березня в приміщенні Берегівської районної федерації футболу відбулося чергове засідання виконкому районної федерації футболу.

На Берегівщині відбулось засідання виконкому районної федерації 30 березня в приміщенні Берегівської районної федерації футболу, під головуванням її керманича Олександра Чегіля, відбулося чергове засідання виконкому районної федерації футболу. Головні питання порядку денного стосувалися підготовки та проведення чемпіонату району 2016 року.

Насамперед було підсумовано роботу федерації за зимово – весняний період, за час якого було проведено ряд заходів. Головним із яких було проведення Зимового Кубку району. Аналізуючи проведення та організацію Зимового Кубку, голова БРФФ підкреслив: «Традиційний Зимовий Кубок в цьому році пройшов на високому організаційному рівні. Майстерність команд – учасниць стала значно вищою у порівнянні з минулим сезоном. Прохідних ігор не було, кожна гра носила інтригу і викликала інтерес у вболівальників. Всі ігри проводилися вчасно, не було жодного порушення календаря турніру. На доволі високому рівні відпрацювали арбітри цих матчів»

Окремо голова федерації подякував керівникам клубів, які надали футбольні поля для проведення цього турніру. Після Олександр Чегіль оголосив, що гра за Суперкубок району відбудеться в неділю 3-го квітня на стадіоні Дьордя Борно, в селі Яноші і запросив всіх членів виконкому, керівників футбольних клубів району відвідати цей цікавий матч між ФК «Фенікс» Бадалово та ФК «Артос» Гать.

Далі очільник федерації перейшов до розгляду питань, що стосувалися проведення регулярного чемпіонату району сезону 2016 року. Результатом жвавих, а іноді і емоційних обговорень положень регламенту,прийнято рішення розпочати чемпіонат разом з початком чемпіонату області 17 квітня. Заявковий період команд розпочнеться з 12 квітня. Чемпіонат проводитиметься традиційно як серед дорослих так і юнаків, в заявку з кожної дозволяється вносити прізвища не більше 25 футболістів. Серед яких можуть бути всього 5 футболістів, які проживають за межами району. Футболістам учасникам чемпіонату району заборонено приймати участь в змаганнях вищого рівня, за виключенням мешканців Берегова та Берегівського району 1996 року народження та молодших. На протязі сезону дозволяється до заявка футболістів, але не більше десяти чоловік. Заборонено проводити дозаявку за чотири тури до кінця чемпіонату. Перехід з команди в команду дозволяється тільки між першим та другим колом за згодою трьох сторін: футболіста, команди за яку грав, та команди в яку переходить. Футболіст, який заявлений в змаганнях вищого рівня, тобто чемпіонату чи першості області, може бути допущений до участі в чемпіонаті району представивши в федерацію довідку з Федерації футболу Закарпаття, що він відзаявлений зі змагань вищого рівня.

Члени виконкому районної федерації звернулися до голови федерації Олександра Чегіля, щоб він на виконкомі ФФЗ вніс пропозицію заборонити гравцям чемпіонату та першості області відзаявлятися з команд обласних змагань на період міжсезоння, заявлятися в чемпіонати районів, а з початком другого кола чемпіонату та першості області знову заявлятися в обласних змаганнях, так як це було минулого сезону з футболістом ФК «Ужгород» та ФК «Талісман» Великі Береги Василем Горським. Насамкінець прийнято рішення змінити зразки паспортів футболістів на нові більш досконалі та захищені від спроб їх фальсифікувати. Хоча фальсифікація паспортів футболістів на Берегівщині практично забута. За словами одного з очільників команд учасниць чемпіонату: «Поняття фальсифікації чи участі в чемпіонаті підставного гравця в чемпіонаті району залишилося в далекому минулому і давно ніхто не пам’ятає подібних випадків».

Жваво обговорювалися питання арбітражу. Керівники футбольних клубів висловили свою позицію і бачення обслуговування матчів чемпіонату району арбітрами. Було багато думок та пропозицій з приводу призначення арбітрів. Результатом тривалого обговорення стало рішення щоп’ятниці, напередодні чергового туру, методом жеребкування визначати арбітрів, які обслуговуватимуть матчі кожного окремо взятого туру чемпіонату.

Активну участь в роботі виконкому взяли президенти ФК «Запсонь» Ференц Буда, ФК «Артос» Гать Іштван Локіта, ФК «Свобода» Василь Рущак, ФК «Талісман» Великі Береги Карло Горват. ФК «Кідьош» Бейло Дерцені, тренери ФК «Зірка» Берегово Юрій Маргітич, ФК «Четфолво» Карло Філе, ФК «Яноші» Юрій Дуб, які вносили свої пропозиції і висловлювали думки з покращення умов проведення чемпіонату.

На завершення засідання виконкому Олександр Чегіль подякував всім за плідну роботу і запропонував провести наступне засідання рівно за тиждень.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1070 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: