Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Берегівщині відбувся юнацький турнір "Csillаgok tornája"
15:29
На Берегівщині відбувся юнацький турнір "Csillаgok tornája"
23 серпня на стадіоні в Чопівці, що на околиці Берегова, пройшов другий за ліком футбольний турнір «Csillаgok tornája».

На Берегівщині відбувся юнацький турнір
Організатором і натхненником турніру, за підтримки районної федерації футболу, є президент футбольного клубу «Зірка» (Берегово) Йосип Бакош. Цей турнір присвячено пам’яті колишніх футболістів та людей, які зробили внесок у створення та організацію роботи у цьому колективі.
 
У цьогорічному турнірі взяло участь 8 дитячих команд та 4 дорослі. Першими на поле вийшли юні футболісти 2005 року народження та молодші. Це ДЮСШ «Хуст-Нарцис», ДЮФК «Карпати» (Мукачево), ДЮФК «Мункач», ДЮФК «Юніор» (Київ), ДЮФК «Юніор-Спорт» (Київ), «Легенда» (Берегово) та два колективи СДЮСШОР Ужгород.
 
Спочатку команди, розподілені на дві зони по чотири, розіграли між собою місця у зоні, а потім провели гру за бронзові нагороди та фінал. За результатами змагань, переможцем турніру стали підопічні Василя Ороса з ужгородського СДЮСШОРу. Срібні нагороди вибороли гості з Києва – ДЮФК «Юніор», третіми за результатом турніру стали місцеві футболісти з «Легенди».
 
Організатори турніру також визначили і кращих футболістів турніру. Кращим воротарем визнано Івана Полікевича з Києва, кращим захисником турніру став Андрій Райчинець з СДЮСШОР Ужгород. Найкращим півзахисником організатори визнали Богдана Боржо із мукачівських «Карпат». Серед нападників найкращим став Олександр Федько з Хуста. А кращим гравцем турніру визнано Єгора Руденко з берегівської «Легенди». Окрім кубків, медалей та спеціальних призів, юні учасники турніру були нагодовані смачними обідами та солодкими ласощами.
 
Потім на поле вийшли дорослі колективи. Це лідер чемпіонату району ФК «Зірка» (Берегово), команда яка на сьогоднішній день посідає друге місце в чемпіонаті ФК «В. Бийгань», ФК «Кідьош».
 
Але найбільше порадували вболівальників зі стажем, яких на стадіоні було чимало, ветерани «Зірки». Адже на поле знову вийшли футболісти, які в 2009–2010 р. ставали чемпіонами району та перемогли в Лізі Чемпіонів Закарпаття. Під час ігор команди демонстрували цікавий і швидкий футбол. Не зважаючи, що турнір символічний, кожен колектив прагнув перемоги. За результатами турніру, перше місце посіли футболісти з Великої Бийгані, другі – ФК «Зірка» (Берегова), третє місце – у ветеранів «Зірки».
 
Після завершення турніру голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль та президент ФК «Зірка» (Берегово) Йосип Бакош привітали учасників і провели нагородження команд кубками, медалями, грамотами та окремими призами. За вагомий внесок у розвиток футбольного клубу «Зірка» (Берегово) грамоти районної федерації футболу отримали президент клубу Йосип Бакош, ветерани колективу Віталій Кобаль, Лайош Борбаш, Гейзо Пал та Максим Печерський. Організатори турніру також визнали кращих гравців за номінаціями. Кращим воротарем визнано кіпера команди ветеранів Андрія Когутича. Кращим захисником гравця команди з Кідьоша Іштвана Пала. Найкращим півзахисником став Роберт Ваш із Великої Бийгані. Максима Печерського визнано кращим нападником, а кращим гравцем турніру став Вадим Онисько з «Зірки» (Берегово).
 
Після офіційної частини на сцену стадіону вийшли музикальні колективи з України та сусідньої Угорщини, які розважали присутніх до пізньої ночі.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 789 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: