Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Берегівщині завершився чемпіонат ДЮФЛ
12:25
На Берегівщині завершився чемпіонат ДЮФЛ
Це перший такий чемпіонат на Берегівщині, аналогів якому раніше не було.

В суботу 21 червня в селі Гать завершився чемпіонат дитячо-юнацької ліги Берегівського району.

Це перший такий чемпіонат на Берегівщині, аналогів якому раніше не було.

Створення дитячо – юнацької ліги спрямоване на пропаганду здорового способу життя серед дітей і молоді. На сьогодні футбол є найпопулярнішим видом спорту, яким захоплені діти й дорослі різного віку. Цей вид спорту передбачає здоровий спосіб життя, формує лідерські якості, командний дух, прагнення до перемоги. Також метою такого чемпіонату є виявлення юних футбольних талантів та залучення їх у збірні району для участі в змаганнях вищого рівня.

- Ці змагання дали можливість переконатися, що Берегівщина багата на футбольні таланти. - Наголосив ініціатор створення ДЮФЛ району, голова Берегівської районної федерації футболу ОлександрЧегіль. - В кожній команді ми побачили по декілька талановитих юнаків, які в подальшому підвищуючи свою майстерність зможуть досягти успіхів і поповнювати команди, які виступають у змаганнях вищого рівня. Сподіваюсь, що цей чемпіонат стане традиційним і з кожним роком кількість команд – учасників збільшуватиметься.

А зараз до самого чемпіонату. Змагання тривали два місяці у двох вікових категоріях 2001-02 та 2003-04 років народження у кожній виступало по вісім команд, розділених на дві зони. Щосуботи на футбольних майданчиках району діти змагалися за звання найкращого. Всі ігри проходили цікаво, точилася справжня футбольна боротьба.

До фінальної стадіі потрапили у старшій віковій категорії ФК «Гать», ФК«В. Бийгань», ФК «Гать». ДЮФК «Талісман» Великі Береги. Першими чемпіонами ДЮФЛ району у старшій віковій категорії стали юні футболісти з ФК «Гать», другі - ДЮФК «Талісман» В. Береги, треті — Великобийганці.

У молодшій віковій категорії перемогу святкували футболісти з ДЮФК «Талісман» Великі Береги, другі футболісти Гаті і треті знову футболісти Великої Бийгані. Всі команди переможці та призери нагороджені кубками, грамотами та медалями. Також були визначені кращі гравці чемпіонату.

У старшій віковій категоріїї кращим воротарем визнано Шамуела Нірі з Гаті, кращий захисник Алекс Кіш з Великих Берегів, кращий нападник Марк Бідзіля з Великої Бийгані, Кращим гравцем чемпіонату визнано футболіста ФК «Гать» Алекса Горвата. У молодшій віковій категорії кращим воротарем визнали єдину дівчину серед учасників, яка надійно захищала ворота Великої Бийгані Барбару Ціккер, кращийзахисник - Ріхард Козуб з Гаті, кращий нападник - Шандор Товт з Великих Берегів. А найкращим гравцем визнано Михайла Матьолу з Великих Берегів.

Нагородження проводили перший заступник голови Берегівської районної державної адміністрації Віталй Матій, голова Берегівськох районної федерації футболу Олександр Чегіль та сільський голова Гаті Іштван Локіта.

Прес служба БРФФ


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 756 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: