Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На “Імстичово” через Раковець…
08:19
На “Імстичово” через Раковець…
У неділю, 22 липня, відбувся перший чвертьфінал Кубку Іршавського району 2018 року.

На “Імстичово” через Раковець…
Саме такий маршрут доведеться здолати торішньому півфіналісту Кубку Іршавщини – приборжавському “Будівельнику” для того, щоб принаймні спробувати повторити результат 2017 року. Адже на відміну від негрівської “Скали”, яка відмовилася торік від участі в кубкових баталіях, ФК “Імстичово”, тимчасово переселившись у Великий Раковець, готове дати бій лідеру районного чемпіонату. Навіть незважаючи на кадрові втрати, яких встигли зазнати раківчани-імстичівці після важкого матчу в Ільниці, де місцевий “Шахтар” було пройдено лише в серії післяматчевих пенальті. Одразу двоє ключових гравців атакуючої ланки вже виїхали на заробітки: Сергій Попдякуник та основна ударна сила зелено-білих у кваліфікації – Михайло Тодавчич. Приборжавці теж поки змушені грати без двох футболістів основи Івана Бурча та Тараса Полончака. Вже в ході першого чвертьфінального поєдинку серйозного пошкодження зазнав лідер “Будівельника” В’ячеслав Крюков, вибувши з гри.
 
Нагадаємо, що це єдине чвертьфінальне протистояння представників районного чемпіонату і яке складається з двох матчів. В інших парах представники обласного чемпіонату поїдуть в гості до районних команд 29 липня. Це єдиний бонус, який мають районні колективи у протистояннях з обласними.
 
Отже ФК “Імстичово” та “Будівельник” Приборжавське мають додатковий стимул у боротьбі за місце в півфіналі, адже там волею жеребу вони точно уникнуть зустрічі з минулорічними фіналістами: іршавською “Бужорою” та ФК “Заріччя”. Загальне напруження поєдинку довго тримало на табло нулі, і коли вже здавалось, що справу голів суперники переносять на матч-відповідь у Приборжавське, спрацював вагомий аргумент “Будівельника” у вигляді прудкого нападника Романа Бобира, який за 15 хвилин до завершення відкрив рахунок у матчі, а на 90-ій хвилині подвоїв його.
 
Від нокауту раківчан-імстичівців врятував Артем Завадяк, який буквально напередодні матчу повернувся із заробітків на кілька днів, щоб відсвяткувати день народження сина і який зумів на доданій третій хвилині відквитати один гол, чим залишив для “Імстичова” певні практичні шанси на вихід у наступну стадію змагань. Однак для цього на виїзді доведеться застосовувати атакуючу модель гри і зараз керівникам команди доведеться тиждень сушити голову над стартовим складом. Чи вдасться їм це зробити – дізнаємось наступної неділі, а заодно спостерігатимемо цікаві поєдинки між дубрівською “Дружбою” проти іршавської “Бужори”, ФК “Греблі” проти ФК “Сільце” та дербі ком’ятівсько-лозянської збірної проти ФК “Заріччя”.
 
Результат першого матчу чвертьфіналу Кубку Іршавського району – 2018
 
ФК "Імстичово" - "Будiвельник" Приборжавське 1:2
Федерація Футболу Іршавського району
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 697 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: