Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Іршавщині готові до старту чемпіонату
13:16
На Іршавщині готові до старту чемпіонату
На засіданні виконавчого комітету Федерації футболу Іршавського району було затверджено календар районного чемпіонату та юнацької першості сезону 2017

На Іршавщині готові до старту чемпіонату
У вівторок, 25 квітня, відбулося засідання виконавчого комітету Федерації футболу Іршавського району на якому було затверджено календар районного чемпіонату та юнацької першості сезону 2017 року, старт якого заплановано на 30 квітня 2017 року.

Вперше реєстрація гравців проводиться згідно Єдиної статистичної бази даних Федерації футболу України і відтепер команди районного чемпіонату зрівняються в правах з колективами обласного чемпіонату та професійними клубами – просто забрати футболіста посеред сезону з команди без відома та згоди керівництва вже буде неможливо. А більшість футболістів районного чемпіонату та першості отримають перший повністю офіційний запис в футбольній кар’єрі. До речі, Федерація футболу Іршавського району єдина з поміж інших в області виконує взяте зобов’язання перед ФФЗ та ФФУ щодо впровадження Єдиної бази в районних змаганнях.
 
Головною інтригою після неочікуваної відмови від участі в чемпіонаті кам’янського “Колоса”, стало питання щодо дванадцятого учасника літнього футбольного марафону. На засідання особисто з’явився Чорнопотіцький сільський голова Юрій Бабинець, який представив команду ФК “Підгірне”, приніс копії документів футболістів та запевнив присутніх, що встигне зареєструвати необхідну кількість гравців до стартового поєдинку проти негрівської “Скали”.

Голова районної федерації Василь Попович подякував керівникам команд, які в нелегкий час знаходять натхнення організовувати футбол в селах Іршавщини і на яких зараз крім власне пошуку футболістів лягає й тягар кадрового забезпечення суддівського корпусу, ситуація з кількісним складом якого що в районі, що в області просто катастрофічна, і якщо вже зараз не зробити хоч якісь організаційні кроки, то до кінця року просто нікому буде судити матчі. А за допомогою депутатів Іршавської районної ради та керівництва районної адміністрації можливо вдасться знизити фінансовий тягар на команди і питання організації матчів вирішити за рахунок бюджетного фінансування.
 
У стартовому турі 30 квітня зустрічаються:
 
“Скала” Негрово – ФК “Підгірне”
ФК “Білки” – ФК “Кушниця”
“Шахтар” Ільниця – ФК “Гребля”
“Виноградар” Великий Раковець – “Будівельник” Приборжавське
“Дружба” Дубрівка – ФК “Боржавське”
ФК “Лоза” – ФК “Сільце”
 
Початок матчів юнацьких складів: о 15:30 год., дорослих: о 17-ій годині.
Федерація футболу Іршавського району
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 878 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: