Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Іршавщині відкрили новий стадіон (ФОТО)
12:21
На Іршавщині відкрили новий стадіон (ФОТО)
Приємною звісткою стало відкриття минулого тижня футбольного поля в Підгірному.

На Іршавщині відкрили новий стадіон (ФОТО) Приємно коли з посеред маси негативу, кризових явищ знаходиш новину про щось скероване на творення суспільного блага. Такою приємною звісткою стало відкриття минулого тижня футбольного поля в Підгірному. Відтепер, в долину ліворуч на в’їзді в село чудово вписалася спортивна споруда, яка служитиме місцем відпочинку жителям навколишніх сіл та гостей сільської громади.

Це стало можливим завдяки зусиллям керівника місцевого підприємства ТОВ “Волоське” Василя Маргіти та його однодумців: Івана Газдика, Михайла Щоки, які не чекаючи з моря погоди, тобто допомоги з боку сільради, взялися за непросту справу створення об’єкта спортивної інфраструктури. Зовсім не фанат футболу, Василь Іванович, тим не менше правильно розуміє потреби односельчан, для яких неприємною звісткою стало зникнення після минулорічних місцевих виборів футбольної команди “Ялинка” Чорний Потік. І, що приємно відмітити, починає формування нової команди, яка носитиме колишню села Підгірне і очолюваного ним підприємства — ФК “Волоське”, зі створення відповідної бази. Причому рівнесеньке поле робилося на місці, де перепад висот сягав дев’яти метрів.

Але результат вартував справи — на Різдво Івана Предтечі стадіон відкривали товариським поєдинком місцевий новостворений ФК “Волоське” та ФК “Завидово” (а фактично збірна сіл, що прилягають до гори Гат — Загаття, Завидова, Доробратова, Негрова та Арданова).

Учасників, організаторів матчу та глядачів привітав голова Федерації футболу Іршавського району Василь Попович, а настоятель місцевого храму отець Володимир в перерві гри освятив зелену галявину стадіону та футболістів.

Відкрив лік забитих голів на «Арена-Волоське» форвард гостей Михайло Цільо. Господарі гідно протистояли сильному супернику і в другому таймі двічі відгравалися — останній гол арбітр матчу Віктор Сочка зафіксував майже з фінальним свистком — бойові 2:2.

А на спортивну карту Іршавщини нанесено ще одну відмітку — стадіон ФК “Волоське”. ФОТОРЕПОРТАЖ з стадіону дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1105 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: