Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Хустщині відбувся дитячий турнір "Велет"
09:00
На Хустщині відбувся дитячий турнір "Велет"
1 червня на футбольному полі села Велятина було проведено восьмий юнацький турнір із футболу для юнаків 2005-2006 років народження.

На Хустщині відбувся дитячий турнір
Футбольне свято присвятили Дню захисту дітей. У турнірі взяли участь дві команди села Іза, Хустської ДЮСШ та Велятинської ЗОШ І-ІІІ ст.
 
Перед початком турніру учасників привітала голова сільської ради Жанна Микитюк. Вона побажала юним футболістам добре вчитися, дружити зі спортом і перемоги найсильнішим. Її настанови юні велятинці виконали. Вони у фіналі основний час зіграли у нічию із командою села Ізи. У післяматчевих пенальті вони здобули перемогу з рахунком 2:1. Їм відповідно вручені дипломи першого ступеня, грамоти кожному гравцю та цінні призи.

Юні ізяни, вихованці Віктора Вучкана, – срібні призери. За третє місце зустрілися команди Хустської ДЮСШ та «Іза-1». Основний час також закінчився з рахунком 0:0. У післяматчевих пенальті з рахунком 3:2 перемогу здобули вихованці тренера Миколи Буковецького. Їм і вручено бронзові медалі.

Від Хустської ДЮСШ та Хустської районної федерації футболу нагороджено кращих гравців турніру. Велятинська сільська рада всі чотири команди юних футболістів нагородила солодкими призами та мінеральною водою від спонсорів – підприємців с. Велятина.

Відзначимо, що вчителі Велятинської ЗОШ І-ІІІ ст. добре підготували місце проведення змагань, особливо слід відзначити вчителя фізичної культури Ольгу Половку. Всіх учасників турніру пригощали смачним бограчем, який приготували працівники сільської ради с. Велятина. Грамоти та медалі учасникам та призерам були придбані Хустською ДЮСШ.
Василь Деяк, директор Хустської ДЮСШ
Джерело
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 851 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: