Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » На Конференції ПФЛ затвердили список учасників Першої і Другої ліг
15:16
На Конференції ПФЛ затвердили список учасників Першої і Другої ліг
Сьогодні на Конференції ПФЛ делегати проголосували за формат проведення чемпіонату України у Першій і Другій лігах сезону 2016/2017.

На Конференції ПФЛ затвердили список учасників Першої і Другої ліг
Першу лігу було вирішено збільшити до 18 команд, хоча в первинному проекті передбачалося участь 16 клубів, як в минулому сезоні.
 
Склад учасників виглядає наступним чином: Черкаський Дніпро, Оболонь-Бровар (Київ), Іллічівець (Маріуполь), Геліос (Харків), МФК Миколаїв, Десна (Чернігів), Нафтовик-Укрнафта (Охтирка), ФК Полтава, Гірник-Спорт (Горішні Плавні ), Авангард (Краматорськ), ПФК Суми, а також команди, які посіли призові місця в минулому сезоні Другої ліги - Колос (Ковалівка), Верес (Рівне) та Інгулець (Петрово), залишений в першій лізі ФК Тернопіль та переведені з Другої ліги додатково Буковина (Чернівці), Скала (Стрий), Арсенал-Київ.
 
Проект змагання Другої ліги також передбачає наявність 18 команд, проте Суднобудівнику (Миколаїв) і Тепловику (Івано-Франківськ) ще належить пройти атестацію і процедуру затвердження в ФФУ.
 
Точно повинні взяти участь в сезоні Реал Фарма (Одеса), Кремінь (Кременчук), Енергія (Нова Каховка), Кристал (Херсон), Мир (Горностаївка), Барса (Суми), Арсенал-Київщина (Біла Церква), Нікополь НПГУ і новачки - Рух (Винники), Жемчужина (Одеса), Балкани (с.Заря, Одеська область), Поділля (Хмельницький), Нива-В (Вінниця), Металург-Запоріжжя, Інгулець-2 і Іллічівець-2.
 
Також була визначена дата початку турнірів - 24 липня. Весняна частина сезону повинна пройти з 25 березня по 27 травня.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1649 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: