Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Міжгірщині відбувся турнір з міні-футболу на призи М. Ф. Секереша
16:52
На Міжгірщині відбувся турнір з міні-футболу на призи М. Ф. Секереша
На Великодні свята у Келечині відбувся турнір з міні-футболу на призи М. Ф. Секереша – в минулі часи вчителя фізкультури місцевої школи.

На Міжгірщині відбувся турнір з міні-футболу на призи М. Ф. Секереша Змагання вже стало традиційним – проводилося у третій раз. У ньому зазвичай беруть участь як юнацькі, так і дорослі команди з Келечина, Річки, Пилипця та Студеного.

За урочистого відкриття першості вітали її учасників заступник голови районної ради Іван Кость, колишня директор школи Гафія Коваль, головний суддя змагання, освітянин-фізкультурник Василь Коваль, які добрими словами згадували про Михайла Федоровича, насамперед, як великого прихильника здорового способу життя, котрий повсякчас за своєї діяльності вболівав за розвиток спорту на селі. Його вихованці неодноразово ставали переможцями і призерами з різних видів спорту у районі.

Серед юнацьких команд першість вибороли студенці, на другому місці пилипчани, третьому – річанці. Цікавим виявився фінальний матч з-поміж дорослих команд, в якому зустрічалися земляки-келечинці. У напруженій боротьбі перемогла перша команда. Третім призером стали їхні сусіди – пилипчани.

Переможці і призери отримали кубки, м’ячі та грамоти від дирекції місцевої школи.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 882 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ваня  
0
як зіграли Вільхівці у Петрові з Виноградовом???півфінал а нічого ніхто не пише

الاسم *:
Email *:
كود *: