Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Мукачівщині нагородили призерів районного чемпіонату (ФОТО)
18:42
На Мукачівщині нагородили призерів районного чемпіонату (ФОТО)
13 грудня у приміщені Мукачівської районної ради відбулися урочистості приурочені нагородженню чемпіонів та призерів чемпіонату Мукачівщини.

На Мукачівщині нагородили призерів районного чемпіонату (ФОТО) З вітальним словом до присутніх звернулася заступник голови Мукачівської РДА Ольга Бриль. У своїй промові вона зазначили, що футбол в нашому районі є пріоритетним видом спорту, а вони як представники влади сприятимуть його розвитку. Також вона привітала всіх присутніх з наступаючими новорічними та різдвяними святами.

Очільник Федерації Тарас Алмашій у своїй промові зазначив, що цьогорічний футбольний сезон вдався важким та успішним. Районні команд гідно представляли Мукачівський район в Першості та Вищій лізі Закарпаття з футболу де вже традиційно займали призові місця. У районному чемпіонаті приймало участь шість команд, за результатами якого нагороджуватимуться чемпіонів та призерів. Окремо відмітив президентів футбольних клубів, спонсорів та сільських голів – за сприяння у розвитку футболу на Мукачівщині.

А далі настала черга відзначати «винуватців». Представниками влади та федерації було вручено грамоти та подяки представникам команд, загальнокомандні дипломи, м’ячі, індивідуальні призи, футбольну форму чемпіонам та суддівську форму арбітрам ФФМР.

Нагородили тренерів юнацьких команд: В’ячеслава Почиля («Горонда»), Юрія Стеця («Кольчино») та Василя Федака («Страбичево»).

Подякували президентам футбольних клубів: Ярославу Чоп («Колос» В. Лучки), Володимиру Делегану («Страбичево»), Біро Петру («Дерцен»), Дуб Миколі («Кольчино») та Володимиру Бобуському («Горонда»).

Також відмітили тренерів дорослих команд-призерів, віддавши належне Василю Софілканичу («Страбичево»), Івану Козар («Колос» В. Лучки) та Костянтину Катрасову («Дерцен»).

Кращі серед гравців за номінаціями.

Юнаки

воротар: Гузинець Сергій («Кольчино»).

захисник: Тромпак Станіслав («Страбичево»).

півзахисник: Куцур Василь («Горонда»).

бомбардир: Беркі Артем («Страбичево»).

Дорослі

воротар: Титечко Дмитро («Страбичево»),

захисник: Кампов Сергій («Дерцен»),

півзахисник: Севч Святослав («Страбичево»),

бомбардир: Варга Юрій («Колос» В. Лучки).
Федерація футболу Мукачівського району
ФОТОРЕПОРТАЖ з нагородження дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 415 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: