Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Мукачівщині вже відкрили новий футбольний сезон
22:32
На Мукачівщині вже відкрили новий футбольний сезон
Пропонуємо Вашій увазі огляд зимової першості ігор Мукачівського району.

На Мукачівщині вже відкрили новий футбольний сезон Лише 30 листопада фінальним матчем Закарпатської Ліги Чемпіонів завершився футбольний сезон – 2016 року. Але на Мукачівщині районна федерація вирішила не затягувати з початком нового і вже з неділі, 4 грудня розпочалися матчі зимової першості з футболу Мукачівського району – 2017.

Як зауважив керманич Мукачівської районної федерації Віктор Шварц, що участь у цьому турнірі беруть 8 команд, самі змагання проходять за круговою системою (кожна проведе з іншими сімома суперниками по одному поєдинку), матчі відбуваються на футбольних полях Чинадієва та Дерцена. 

У першому турі зафіксовані такі результати: «Сокіл» (Мукачево) – «Локомотив» (Мукачево) – 1:7; «Нижній Коропець» – «Великі Лучки» – 3:1; «Чинадієво» – «Ракошино» – 3:1; «Горонда» – «Дерцен» – 0:1.

Наступний тур відбудеться 11 грудня (неділя): на полі в Чинадієвіо однойменна команда зійдеться з Великими Лучками, а «Ракошино» зіграє проти «Сокола», а в Дерцені силами мірятимуться «Н.Коропець» з «Горондою» та «Дерцен» з «Локомотивом».

Завершиться  зимова першість Мукачівщини 7-м туром, який згідно календаря має відбутися 5 лютого 2017 року після якого й будуть визначені переможці та призери.
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1380 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Віола  
0
Вірменське радіо відповіло: Локомотив Мукачево :)))

1 Loci  
0
Доброго дня. Пропоную зробити опитування, поки немає важливіших матчів, переможець зимового чемпіонату мукачівського району.....

الاسم *:
Email *:
كود *: