Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Рахівщині пройшов Міжнародний турнір із футболу
22:51
На Рахівщині пройшов Міжнародний турнір із футболу
9-10 серпня на Рахівщині пройшов ІІІ Міжнародний турнір з футболу на кубок заслуженого майстра спорту Івана Яремчука.

9-10 серпня на Рахівщині пройшов ІІІ Міжнародний турнір з футболу на кубок заслуженого майстра спорту Івана Яремчука.

Участь у змаганнях для спортсменів молодшої вікової категорії взяли 7 команд із різних областей України. До селища Великий Бичків, де проводився турнір приїхали спортсмени із Одеси, Дніпропетровська, Винників (Львівщина), Ужгородського району та Коломиї.

Рахівщину представили юнацькі команди села Біла Церква та смт. Великий Бичків.

Не вдалось потрапити на Закарпаття спортсменам із Румунії, у яких виявились труднощі із перетином кордону через ситуацію в країні та гостям із Артемівська.

Після двох днів змагань переможцем турніру виявилась команда-господар з Великого Бичкова. Два інших призових місця розділили між собою Коломия та Дніпропетровськ.

Відкривали кубок та нагороджували переможців особисто засновник турніру, ключовий гравець київського «Динамо» 80-х років Іван Яремчук та півзахисник Динамо (Київ) і збірної СРСР Василь Рац. Переможці отримали з рук засновників турніру кубки, медалі та цінні призи. Окремо відзначили також кращих воротарів, бомбардирів та захисників команд.

Минулого року у міжнародному турнірі між юнацькими командами за кубок Івана Яремчука перемога дісталася команді Сигіту з Румунії.



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 690 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: