Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На старті чергових звершень... (ФОТО)
17:26
На старті чергових звершень... (ФОТО)
​​​​Про початок традиційного зимового турніру з міні-футболу у Виноградові дізнавайтесь далі.

На старті чергових звершень... (ФОТО)
У Виноградові на спортивному майданчику ЗОШ № 8 під егідою виноградівської федерації з міні-футболу стартував традиційний зимовий чемпіонат із цього виду спорту. У даних січнево-лютневих змаганнях, які незмінно проводять у південній пальмірі Закарпаття, приймають участь переважно юнацькі команди з міста та району. Рефері з суттєвим досвідом суддівства в професійному футболі в першій українській футбольній лізі й за сумісництвом головний арбітр поточних змагань Петро Котубей відзначив: «Ми вирішили зробити акцент на практику для підростаючого покоління, а з огляду на юний вік більшості футболістів, гратимуть в одному матчі по двадцять безперервних хвилин». Дійство першого туру не оминули своєю увагою чимало помітних постатей, серед яких відомий тренер Іван Білак та гравець основного складу «Севлюша» Артур Вайда. Це надихало креативну виноградівську юнь показати все, на що здатні.
 
Бойова мирова в конкурентному міському дербі
 
Уболівальникам було цікаво в центральному матчі туру побачити в дії своїх земляків. Особливо це стосується тих, які в минулому році пограли на всеукраїнському рівні в складів однойменного клубу зі спорткомлексу, що в Баранинцях біля Ужгорода. Поєдинок, як і очікувалось, пройшов на зустрічних курсах. Та довгий час дуже надійно діяли воротарі та захисники обох колективів. Коли вже час матчу змістився до останньої чверті матчу лідер смугастих Олашин зумів продавити воротаря «зізулистих» – 1:0. Та один із найактивніших у команді суперника Зубов ударом зблизька повз руки голкіпера дуже швидко відновив паритет на табло – 1:1. Утім, у гравців «Рато» за мить до фінального свистка виник останній шанс вирвати перемогу. Після пострілу Олашина воротар «Зінедіна» був безсилим врятувати ситуацію, та фортуна у вигляді лівої стійки дала можливість м’ячу полетіти вздовж лінії воріт до протилежної стійки без наслідків для цифрового співвідношення підсумкових сил.
 
«Рато» Виноградів – «Зінедін» Виноградів – 1:1
 
Голи: Едгар Олашин, 16 – Олександр Зубов, 18.
 
 
Сухі шість від королівської тор сиди
 
Фаворити цього протистояння з відомого вузлового залізничного закарпатського селища з перших хвилин і до фінального свистка були відчутно активнішими. На старті вони часто використовували фланги, тому й перші голи влітали за схожим сценарієм. Спочатку Чутора завершив атаку лівим флангом зі зміщенням до центру результативним влучанням у кут – 1:0, а далі Шуба виконав якісний простріл із правого краю й на нього вчасно відгукнувся Кутняк – 2:0. Після цього Руслан додав до цього асисту ще й свій гол, коли на завершенні наступу правим флангом влучив у ближній кут, впритирку зі стійкою – 3:0. Ще за мить Кутняк пострілом із середньої дистанції оформив дубль – 4:0. Ближче до завершення двобою Бородко спершу завершив багатоходівку лівим флангом із зміщеням до центру – 5:0, а далі Станіслав ще й долучився до клубу володарів дублів жахливим, як для голкіпера суперника, ударом поміж ніг – 6:0.
 
«Королево» – «Великі Комяти» – 6:0
 
Голи: Михайло Чутора, 2, Сергій Кутняк, 5, 9, Руслан Шуба, 8, Станіслав Бородко, 17, 19.
 
 
Показали якісну фізичну, а не зовнішню, форму
 
Команді імені відомого українського співака, гравці якої вочевидь грали в тому, хто що вдома зранку знайшов, опонував колектив із приміського населеного пункту. Саме помаранчево-білі першими, зусиллями Подольського, дуже швидко відкрили рахунок. Та лідер «навінистих» Пука ударом з середньої дистанції підсумував атаку по центру своїх партнерів і відновив рівновагу в рахунку – 1:1. Далі наймолодший гравець турніру Левко, який до слова 2005 року народження, завершив наступ лівим флангом, зумівши оформити тимчасовий камбек – 2:1. Після цього Лемак вчасно підключився до атаки по центру зі зміщенням вліво й далі знову до центру й пострілом із середньої дистанції вирівняв рахунок до двох на два. Та останнє вагоме слово сказав великий Валентин із «Наві», який оформленням чергового дублю на турнірі приніс дуже цінну перемогу своїм партнерам.
 
«Наві» Виноградів – «Підвиноградів» – 3:2
 
Голи: Валентин Пука, 4, 16, Павло Левко, 8 – Михайло Подольський, 2, Михайло Лемак, 12.
 
 
Ще в одному матчі дебютного туру «Сасово» тріумфувало над «Тросником» із досить впевненим гандикапом – 3:1, що дозволило річковим опинитися серед тимчасових лідерів у табелі про ранги.
 
Турнірне становище після першого туру:
 
«Королево» – 3 (6:0)
«Сасово» – 3 (3:1)
«Наві» – 3 (3:2)
«Зінедін» та «Рато» – по 1 (1:1)
«Підвиноградів» – 0 (2:3)
«Тросник – 0 (1:3)
«Великі Ком’яти» – 0 (0:6)
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 865 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: