Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Тячівщині провели дитячий турнір з міні-футболу
10:34
На Тячівщині провели дитячий турнір з міні-футболу
Турнір, присвячений відзначенню річниці Незалежності України.

Пройшов турнір з міні-футболу серед вихованців ДЮСШ 2002 року народження 23 серпня, на спеціально облаштованому спортивному майданчику, що знаходиться на території Тересвянської ЗОШ І-ІІІ ст.

Організаторами спортивного дійства виступили сектор з питань фізичної культури та спорту державної адміністрації спільно з ДЮСШ.

Турнір, присвячений відзначенню річниці Незалежності України, проведено з метою залучення молоді до занять спортом та виховання в них почуття патріотизму, адже в теперішній складний час необхідно єднатися всім громадянам, а спорт цьому активно сприяє.

futter 8 Урочисте відкриття змагань розпочалось звучанням Державного Гімну України. Відтак, з вітальним словом виступив перший заступник голови райдержадміністрації Василь Дем’янчук, який закликав юних спортсменів виростати справжніми патріотами, гідними громадянами своєї держави.

Завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту державної адміністрації Василь Герчак побажав хлопцям берегти своє здоров’я, хорошої гри та подальших спортивних досягнень. futter 9 В боротьбі за перемогу на полі зустрілись 6 команд юних футболістів з Тячева, Буштина, Бедевлі, Тересви та Солотвина. Матчі проходили за коловою системою у двох групах, переможців визначено за кількістю набраних балів.

По завершенню турніру відбулась церемонія нагородження, в рамках якої Василь Дем’янчук разом з Василем Герчаком вручили юним футболістам кубок та грамоти державної адміністрації.

Третє місце на змаганнях зайняла команда юнаків з Бедевлі, почесне друге місце посіли буштинські футболісти і омріяну перемогу здобули спортсмени з Тячева.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 777 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: